piektdiena, 2018. gada 2. novembris

Sporta likmes uz futbolu

pelni ar sporta likmēm

Šodien caurskatīju sporta totalizatora piedāvājumu. Tuvākajās dienās ir gaidāmas daudzas futbolu spēles. Nolēmu, ka ir jāuzliek dažas likmes. Caurskatot piedāvājumu acīs iekrita divas spēles. Viena spēle ir no Spānijas līgas un otra spēle ir no Anglijas līga.


03.11.2018 notiek Spānijas līgas spēle Rayo Vallecano - FC Barcelona. Manuprāt, FC Barcelona uzvarēs ar koeficienta likmi 1.3. Caurskatīju spēļu statistiku un izskatās, ka šajā sezonā Rayo Vallecano pārāk labi neiet, kā arī iepriekšējos gados sevi pārāk labi nav parādījuši spēlēs pret FC Barcelona. Protams, tā ir tikai prognoze un kā jau sportā nevar 100% paredzēt uzvaru. Spēles laikā var notikt neparedzētas situācijas, kuras visu spēli var mainīt par labu Rayo Vallencano. Taču, kurš neriskē tas nevinnē.

sporta likme uz Barcelona

Otra spēlē uz, kuru es uzliku likmi notiek 04.11.2018. Tā ir spēle no Anglijas līgas, kur par uzvaru cīnīsies Manchester City pret Southampton. Koeficienta likme uz Manchester City uzvaru ir 1.111. Šeit ir ļoti augsta varbūtība, ka Manchester City uzvarēs. Šajā sezonā Manchester City veicās diezgan labi.

manchester city vs southampton


Gaidu ar nepacietību šīs divas futbola spēles, lai uzzinātu vai manas prognozes ir pareizas kā arī pašas spēles noteikti, ka būs interesantas.

Ja kādam ir vēlēšanās izmēģināt savas spējas totalizatorā, tad variet vienkārši pamēģināt likt likmes uz papīra neiemaksājot naudu. Un, ja izdodas prognozēt iznākumu 70% gadījumu, tad ir vērts pamēģināt veikt likmes arī uz naudu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru