otrdiena, 2016. gada 1. marts

Shameless season 6

Bija plāns sagaidīt kamēr iznāks visas shameless 6 sezonas sērijas, taču nevarēju sagaidīt un sāku jau skatīties. Kā jau iepriekš biju rakstījis, tad šis šobrīd man ir viens no mīļākajiem seriāliem. Stāsts ir par kādu ģimenīti, kur mātes lomu ir uzņēmusies vecākā māsa. Vecākie brāļi palīdz finansiāli šur tur piestrādājot. Bērnu tēvs kā vienmēr blandās pa pasauli, dzer un lieto apreibinošas vielas jeb narkotikas.

shameless season 6

Kā iesākas Shameless 6 sezona?
Sestā sezona iesakās ar to, ka Karls beidzot iznāk no cietuma un ir kļuvis par nenormālu reperi un gangsteri. Uz mājām viņš atvelk kādu puisi ar, kuru iepazinies cietumā. Viņa pusbrālis gan vēl pagaidām paliek aiz restēm, kas arī ir redzams augstāk pievienotajā attēlā. Cietumā Karls iemantoja lielu uzticību un respektu.

shameless carl

Debija uzzina, ka ir stāvoklī, taču nevēlas par to teikt savai ģimenei, jo viņa vēl ir nepilngadīga. Kā arī baidās par to, ka ģimenes locekļi centīsies pārliecināt viņu, ka jātaisa aborts. Debijas draugs pazūd un nav vairs sazvanāms. Lips joprojām mācās universitātē un guļ ar savu pasniedzēju. Vecākā māsa Fiona, strādā sava drauga restorānā, taču ir gaidāms pavērsiens. Veronika ar savu vīru joprojām audzina savus bērnus un strādā privātā bārā. Bāram šobrīd veicas daudz labāk un ir vairāk apmeklētāju. Krievu prostitūta joprojām strādā pie viņiem, vienīgi tagad viņas darbs ir aiz bāra letes nevis augšstāvā darot citas lietas. Franks sēro par savu mirušo draudzeni, kura bija par viņu stingri jaunāka. Dodas uz kapiem un guļ pie pieminekļa, dzer, smēķē un izpilda dažādas orģijas.

shameless frank cemetery

Shameless sestajā sezonā ir 12 sērijas. Sezonas pēdējā sērija iznāks 3. aprīlī. Pati labākā ziņa ir tā, ka 2017. gadā būs shameless 7 sezona. Imdb lapā šobrīd šis seriāls ir novērtēts ar 8.7 zvaigznēm, kas patiesībā ir ļoti augsts vērtējums. Pēc žanra seriāls skaitās komēdija, drāma. Vienas sērijas ilgums ir aptuveni 46 minūtes.


Shameless seriālā piedalās tādi aktieri kā Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, William H. Macy, Jeremy Allen White, Emmy Rossum, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Joan Cusack, Noel Fisher un citi.

shameless barmen


Uzzini vairāk par seriālu Shameless


Šobrīd visvairāk man patīk Lipa un Fionas aktieru lomas. Debija šajā sezonā ir uztaisīta nedaudz muļķīga un Karla loma arī ir nedaudz pārspīlēta. Bet kopumā esmu noskatījies jau divas sērijas un ir grūti neskatīties katru nākamo. Kopējais stāsts ir ļoti interesants un ir vēlme uzzināt, kas notiks nākošajā sērijā. Bet tā kā brīvais laiks ir ierobežots, tad vienā piegājienā, protams, nesanāk noskatīties visas sērijas. Šajā seriālā man patīk tas, ka stāsts iet uz priekšu diezgan raiti un nav lielas muļļāšanās uz vietas. Ir redzēti dažādi seriāli, kur bieži vien katra nākamā sezona paliek aizvien garlaicīgāka, tad ar šo seriālu personīgi man šāda sajūta nav.

shameless franc

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru