svētdiena, 2014. gada 13. aprīlis

Shameless 2014 - filmas

Beidzot noskatījos visu ceturto shameless sezonu. Sākums varbūt nelikās vairs tik interesants kā pirmajās sezonās, taču uz beigām viss atkal kļuva tīri skatāms. Galvenā filmas tēma tika saglabāta. Sezonas noslēgumā atkal paverās jauni momenti, kas liek gaidīt nākamo piekto sezonu, kura iznāks 2015. gadā.

Galvenā filmas shameless tēma ir par kādu ģimeni, kuri ir ļoti saliedēti un viens otram ļoti palīdz kā nu var. Iekuļās šādās un tādās problēmās, taču lielais ģimenes atbalsts vienmēr atrisina visas problēmas. Jā un visu bērnu tēvs vēl joprojām nav nodzēris savas aknas, taču šajā sezonā viņam būs lielas problēmas ar dzeršanu, jo sākušās veselības problēmas tādēļ nāksies pāriet uz dažādiem medikamentiem un narkotiskām vielām, taču nekas nespēj aizstāt viņa mīļo un iecienīto alkoholu, tā dēļ viņš pat ir gatavs pat nomirt.

Daži kadri no daudzsēriju filmas shameless ceturtās 2014. sezonas.





Šajā filmā shameless man patīk tas, ka filmas stāsts ir ļoti vienkāršs un reālistisks mūsdienu problēmām. Stāstā nav pārlieku lieli pārspīlējumi, bet gan reālistiski notikumi, kuri brīžiem ir humora pilni un brīžiem diezgan skumji.
Ir daudz filmas par jauniešiem, kur tēma principā ir attiecības vai ballītes, taču šajā filmā ir no visa kaut kas mazliet, kas stāstu tikai bagātina ar notikumiem.

Vai zini kādu līdzīgu filmu vai seriālu shameless par tēmu alkoholisms, narkotikas, ballītes un problēmas?




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru