otrdiena, 2013. gada 14. maijs

Octa polises partneru programma

Ir pieejama diezgan interesanta partneru programma priekš octa polises pārdošanas. Izmaksas var saņemt, kad ir nopelnīti vismaz 10 Ls. Izmaksas veic vienu reizi mēnesī aptuveni līdz mēneša pēdējam datumam. Nauda tiek pārskaitīta uz jūsu norādīto bankas kontu, nodokļi tiek nomaksāti. Ja vēlaties pacelt izmaksu līmeni, to droši var darīt, taču mazākais izmaksu slieksnis ir 10 Ls. Konta izveidošana ir ātra un neprasa daudz laika un zināšanu. Reģistrējoties obligāta prasība ir norādīt korektu informāciju, pretējā gadījumā Jūsu kontu var arī neaktivizēt un reģistrācija netiks akceptēta. Reklamēt šo octa polises pakalpojumu ir iespējams praktiski visur, nav tas obligāti jādara internetā, to var darīt arī reāli piedāvājot klientiem jebkādā citā veidā. No katra darījuma Jūs variet nopelnīt 5% no summas. Tā kā octa polises cenas ir dažādas, kuram lielāka, kuram mazāka, tad grūti ir prognozēt, cik par vienu pārdoto polisi Jūs saņemsiet.

Kas tieši man patīk šajā octa polises partneru programmā?
Labākais ir tas, ka cookie faila glabāšanās laiks Jūsu klientam ir  365 dienas. Tas ir pietiekami ilgs laiks, lai klients varētu atgriezties uz konkrēto partneru programmas mājas lapu un iegādātos octa polisi.

Noteikumi, kuri jāievēro reģistrējoties šajā partneru programmā:

  • Jābūt vismaz 18. gadus vecam.
  • Jānorāda korekti personas dati, lai varētu saņemt izmaksas.
  • Komisijas tiek maksātas tikai par tādiem pirkumiem, kuri ir apmaksāti.
  • Lai saņemtu minimālo izmaksu, kura ir 10 Ls, octa polisi ir jānopērk trīs dažādiem klientiem.
  • Ja pats nopērk octa polisi, par to komisiju Jūs nesaņemsiet, taču, Jūs variet šo octa polisi nopirkt pie drauga, kurš reģistrējies šajā partneru programmā, savukārt Jūsu draugs var nopirkt octa polisi pie Jums.
  • Reklamēties nevajadzētu spama veidā, un mājas lapās, kuras satur pornogrāfiska vai vardarbīga rakstura materiālu.

Kopumā tas laikam īsumā arī ir viss par šo partnera programmu.

Reģistrēties partneru programmā

Reģistrējies, izpēti octa polises cenas un piedāvā klientiem lētāko octa polises cenu, iegūstot klientus un naudu.

Pārbaudīt octa polises derīguma termiņu

Octa polises kalkulators

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru