pirmdiena, 2010. gada 15. novembris

Octa polise un polises kalkulators

Octa polisi pēdejā laikā, iegādājos tikai internetā. Iemesls, kādēļ octa polisi iegādājos internetā ir tāds, ka tādā veidā es ietaupu naudu kā arī laiku. Pērkot octa polisi internetā, ir iespējams izmantot octa kalkulatoru, kurš parāda lētāko firmu, kurā iegādāties octa polisi. Vēl ir variants, kā var iegādāties vēl lētak octa polisi. Pagājušo gadu man ļoti noveicās, jo sanāca iegādāties octa polisi par 50 Euro. Šo octa polisi es iegādājos nakts octa polisē. Nakts octa polise, piedāvā akciju, ka kaut kādā konkrētā datumā ir konkrētām automašīnu markam atlaide. Tā nu bija sagadījies, ka man tieši bija beigusies octa polise un nakts octa polise piedāvāja šo atlaidi. Rezultatā, sanāca iegādāties octa polisi par ļoti lētu cenu.
Parastos kantoros, kad ir vēlēšanās nopirkt octa polisi, tur cenas ir dārgākas, jo tas cilvēks, kurš Jums pārdod octa polisi, saņem kaut kādus procentus no visas summas, ko Jūs samaksājiet. Tas arī ir šis iemesls, kādēļ kantoros šīs cenas ir lielākas.

Octa polises partnerprogramma

Ja kāds interesējās par to, pēc cik gadiem tiek dzēsti dati par Jūsu bonusa-malu klasi, tad varu teikt, ka pilnībā visa informācija tiek dzēsta pēc 11 gadiem. Ja šajā laika periodā netiek nopirkta neviena octa polise, tad informācija par Jums tiek pilnībā izdzesta no datubāzes.

Vēl interesanta lieta ir tāda, ja Jūs pārdodiet automašīnu, bet Jums vēl octa polise ir derīga, tad ir iespējams saņemt kaut kādu summu atpakaļ par šo octa polisi. Summa gan nebūs pilna, taču kaut kādu naudas summas daļu būs iespēja saņemt.

Octa polises kalkulators sniedz iespēju iegādāties polisi par zemāko iespējamo cenu. Tāda veidā variet ietaupīt naudu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru