trešdiena, 2012. gada 19. septembris

Lēts lamināts un lamināta ieklāšana

lēts lamināts un lamināta ieklāšana

Lamināts, manuprāt, ir labākais grīdas segums par lētāko cenu. Pirmkārt, tas ir viegli kopjams, lēts materiāls, ātri un vienkārši ieklājams, bojātos dēlīšus ir iespējams izņemt un nomainīt pret jauniem. Lamināta ieklāšana ir ļoti viegla, jo dēlīši tiek stiprināti kopā gluži kā puzle. Iedala vairāku veidu laminātus pēc slodzes un citiem parametriem. Labākie lamināti ir tie, kuri ir noturīgi pret mitrumu, skrāpējumiem, piemēram, augstpapēžu kurpēm, pret dažādiem traipiem. To, kādu laminātu izvēlēties ir jāpadomā attiecībā pret to, kādā telpā tas paredzēts. Ne vienmēr lēts lamināts būs risinājums tieši Jūsu telpai, jo jāskatās kādu slodzi tas spēj izturēt.Principā es ieteiktu ņemt trešo slodzes klasi, ar tāda tipa laminātu nebūs problēmu, kā arī tas ir pietiekami lēts. Lētākais lamināts ir pieejams depo, viņi bieži taisa atlaides un ir iespējams nopirkt par diezgan lētu naudu. ieklājot laminātu, vajadzētu no sienam atstāt aptuveni 0.5 cm spraugu, jo mainoties temperatūrai lamināts uzbriest un lai nerastos defekts, ka tas sāk izlocīties, šo spraugu noteikti vajadzētu atstāt. Sprauga nebūs redzama, jo pie grīdas stiprina līstes.

Gadījumā, ja kāds velās ieklāt laminātu, bet to nekad nav darījis un šaubās par savām spējam, es varu palīdzēt par 1.20 Ls / m2. Rakstiet šeit vai uz e-pastu, sadaļā kontakti un visu sarunāsim.

Kā ieklāt laminātu?

Lamināta ieklāšana nav sarežģīts process. Pirms lamināta ieklāšanas noteikti vajadzētu sagatavot grīdas segumu, lai tas būtu pēc iespējas līdzenāks. Kā arī ir nepieciešams ieklāt mīksto paralonu, kurš pilda nelielu izolācijas funkciju starp laminātu un grīdu uz kuras tas tiek ieklāts. Lamināta ieklāšana neaizņem pārāk daudz laika.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru