trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Paypal account iespējas

Paypal accountā ir iespējams norādīt noklusēto valūtas kursu. Manā gadījumā, noklusētais valūtas kurss ir dolāri jeb USD. Kur tad īsti var pievienot iespējamos valūtas kursus un kādu no tiem uzlikt kā noklusēto? Dodamies uz Currency converter, tur atradīsim pogu Add currency, ar kuru ir iespējams izveidot iespējamos valūtas kursus. Izmantojot pogu make primary, ir iespējams izvēlēties vienu no valūtas kursiem, kurš būs kā primārais accounta valūtas kurss. Tieši tajā pašā sadaļā, pastāv iespēja mainīt vienu valūtu pret kādu citu. Komisijas maksa par šādu pakalpojumu nav, taču konvertēšana no vienas valūtas uz kādu citu notiek pēc konkrētās dienas kursa. Ielogojoties paypal accountā, tajā vietā, kur rādās status ir iespējams redzēt vai Jūsu accounts ir verificēts. Gadījumā, ja accounts nav verificēts, tas nozīmē, ka naudu uz bankas kontu izņemt nevarēs. Par to, kā aktivizēt paypal kontu, piesaistot tam bankas karti, variet izlasīt šajā blogā.
Naudas izņemšanas uz bankas karti notiek sadaļā withdraw. Tiek piedāvātas divas iespējas, pārskaitīt naudu uz bankas karti maksājot komisijas maksu, jeb pārskaitīt naudu uz kādu banku, kura atrodās ASV. Es parasti izmantoju otro variantu, jo neesmu reģistrējies nevienā ASV bankā un man tur konta nav un nav vajadzīgs. Par naudas pārskaitīšanu uz Latvijas bankas kontu ir jāšķirās no diviem eiro. Taču nevar tā vienkārši pārskaitīt naudu, ja paypal kontā neesiet piesaistījuši VISA karti. Cik zinu, tad paypal neatbalsta visa electron karti, ir nepieciešama VISA karte. Pēdējā laikā paypal Latvijā tiek lietots daudz biežāk. Paypal e-pasts ir Jūsu accounta identifikācijas numurs jeb konts. Lai saņemtu naudu uz paypal, Jums ir jānorāda šis e-pasts. Reģistrācijas laikā šis e-pasts tiek norādīts un ir jānorāda eksistējošs un reāls e-pasts, jo uz šo adresi tiks sūtītas vēstules, kuras obligāti ir jāapstiprina, lai saņemtu vai nosūtītu naudu no paypal konta. Naudas izņemšanas nav tas ātrākais process. Parasti tā tiek pārskaitīta trīs darbadienu laikā. Withdrawal fee ir nodeva, kura tiek maksāta, pārskaitot naudu no paypal uz bankas kontu. Katrai valūtai ir sava nodeva. Tiek piedāvata laba iespēja nopelnīt ar referāļu programmu, taču ir diezgan stingri noteikumi. Piesaistītajiem lietotājiem ir jāveic konta upgrades. Vai arī ir jābūt lielai naudas plūsmai, neaceros cik lielai summai, taču summa bija paliela. No viena referāļa maksimāli var nopelnīt 1000 dolārus. Pavisam ir pieejami trīs accounta tipi - Premier, Business, Personal. Parastam lietotājam pilnībā pietiek ar personal accountu. Paypal pievienoto bankas karti jebkurā brīdī variet dzēst un, ja nav padomā izņemt naudu vai sūtīt to uz bankas kontu, tad karti var nemaz nepiesaistīt paypal kontam.

Paypal konts un naudas izņemšana

Kas ir paypal interneta banka

3 komentāri:

  1. Pedeja laika ari pats saku biezhak lietot

    AtbildētDzēst
  2. man radās jautājumi par paypal. es pārdodu moci un man uzradās pircējs no Anglijas. lai pircējs pārskaitītu pieprasīto summu, man bija jāreģistrējas paypal, ko arī izdarīju. taču pircējs pārskaitīja par 500 eiro vairāk nekā prasīju un tagad man viņa vietā no savas kabatas ir jāaizsūta caur western union vācu transportēšanas firmai tie 500 eiro un tikai tad manā paypal kontā tiks ieskaitīta pircēja sūtītā nauda. tā nav krāpšana? viņš to sūtīto naudu nevar atsaukt, kad es būšu 500 eiro pārskaitījis? manā paypal kontā viss ir pa nullēm, nāk tikai paziņojumi uz epastu. un ja es izdzēstu paypal kontu, pircēja sūtītā nauda nonāktu pie viņa atpakaļ vai kaut kur pazustu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir krāpšana, kā pārskaitīsi naudu tā neredzēsi vairs tos 1000 euro, kurus itkā vinš ir pārskaitījis tavā paypal kontā. Šīs vēstules vienkārši vajag ignorēt.

      Dzēst