pirmdiena, 2011. gada 25. jūlijs

Paypal debit karte

Paypal piedāvā debit karti, ar kuru variet saņemt naudu no bankomāta. Izmantojot piedāvāto paypal debit karti, Jums nav jāveic naudas pārskaitījums uz bankas kontu, bet naudu variet uzreiz noņemt no paypal konta izmantojot šo pasūtīto debetkarti. Tas ietaupa laiku kā arī naudu. Gadījumos, kad tiek pārskaitīta nauda no paypal konta uz bankas kontu, tas prasa 2-5 dienas, bet, ja Jums ir debit karte, tad naudu no bakomāta variet izņemt uzreiz. Protams debit kartes pasūtīšana nav par brīvu, katram plusam ir arī savs mīnuss. Pirmkārt, šo kredītkarti var lietot tikai bankomātos, kur pieņem MasterCard. Vēl viena pozitīva lieta ir tāda, ka izmantojot šo debit karti, Jūs saņemat atpakaļ vienu procentu no iztērētās summas. Šeit iet runa par to, ka Jūs iepērkaties veikalā un no iztērētās summas, Jums tiek atmaksāts viens procents. Šai kartei ir savi limiti, kurus diemžēl nevar pārsniegt. Tātad, dienā variet iepērkoties iztērēt 1500 Ls, bet izņemt no bankomāta, variet tikai 200 Ls. Šie ir divi dažādi paypal debit kartes limiti, kuri savā starpā nav saistīti un ir pilnīgi neatkarīgi viens no otra. Lietojot šo debit karti, netiek ņemta nekāda komisijas maksa par sniegtajiem pakalpojumiem. Pasūtot paypal debit kartii, tā tiek izsūtīta divu darbadienu laikā. Tas cik ātri šo kartiņu saņemsiet ir atkarīgs no tā cik ātri darbojās pasts, lai šo debit karti atgādātu vispirms uz Latviju un tālāk, lai to varētu saņemt kādā pasta iecirknī. Šai kartiņai tā pat kā jebkurai bankas kartei ir savs pin kods, kuru zināsiet tikai Jūs. Pasūtot šo paypal debit karti, par tās izgatavošanu būs jāsamaksā, taču summa nav liela, tā ir standarta summa šādu tipa karšu izgatavošanai kā Latvijā.

Paypal konts un naudas izņemšana

2 komentāri:

  1. Šis pakalpojums taču nav pieejams lietotājiem ārpus ASV. "Sorry, you're not eligible for the PayPal Debit MasterCard®. This may be because you live outside the United States or you've already applied in the last 30 days."

    Kā tad tev izdevās to karti saņemt?

    AtbildētDzēst
  2. Paypal konts ir jānoformē uz ASV. Ir vajadzīgi radi ,draugi vai paziņas, kuri dzīvo ASV un pēc tam pa pastu atsūta šo debit karti.

    AtbildētDzēst