trešdiena, 2011. gada 1. jūnijs

Paypal valūtas maiņa

Autorizējoties paypal mājas lapā, ir iespējams veikt valūtas maiņu. Pastāv iespēja valūtu mainīt uz tādam valūtām kā Euro, USD, AUS un daudzām citām. Ar valūtas maiņu pastāv iespēja pelnīt, ja seko līdzi valūtas kursa izmaiņam. Autorizējoties paypal mājas lapā, ir jādodās uz sadaļu currency converter.



paypal valutas maina
Dodoties uz sadaļu currency converter, Jūs nonāksiet sadaļā, kura redzama nakošajā bildē. Respektīvi, nonaksiet sadaļā, kur notiek valūtas maiņa internetā.

valūtas maiņa
Šajā paypal sadaļā, Jūs variet mainīt valūtu internetā uz jebkuru citu valūtu, kura ir iekļauta paypal sarakstā. Valūta tiek mainīta pēc valūtas kursa, papildus netiek pieprasīta samaksa par pakalpojumu. Pirms valūtas maiņas ir iespējams izmantot valūtas kalkulātoru, kurš redzams attēla labajā malā. Teorētiski, paypal nodrošina automātisku valūtas maiņu, ja Jums uz konta ir nauda dolāros, bet interneta veikalā vēlaties pirkt preci, kuru var nopirkt ar euro valūtu. Pārskaitot naudu no paypal konta uz bankas karti, jebkura valūta tiks mainīta uz to valūtu, kurā valstī Jūs esat bankas klients. Paypal valūtas maiņa internetā notiek uzreiz un nav nekas jāgaida. Nauda tiek samainīta pret attiecīgo kursu, kurš ir konkrētajā dienā.

Lasi par -> Paypal konts un naudas izņemšana

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru