pirmdiena, 2011. gada 21. marts

Octa partnerprogramma un derīguma termiņa pārbaude

Octa partnerprogramma piedāvā iespēju nopelnīt naudu piesaistot klientus. Labumu gūst firma, kurai Jūs piesaistāt klientus kā arī Jūs saņemiet nelielus procentus no klienta nopirktās octa polises summas. Tā kā octa polisi pērk ļoti daudzi, tad atrast klientu nevajadzētu būt grūtībām. Ja ir iespējams piedāvāt octa polisi par zemāku cenu, tad kādēļ, lai klients atteiktos no šādas iespējas. Klients iegādājoties octa polisi vienu reizi, kļūst automātiski arī par Jūsu klientu un pie atkārtotas octa polises iegādes, Jūs atkal saņemsiet procentus no klienta iztērētās naudas. Ienākumi ir atkarīgi no klienta summas un no izvēlētās apdrošināšanas kompānijas.

Octa polises kalkulators

Aptuvenie ienākumi ir 20% no klienta iztērētās naudas. Klientus var piesaistīt divejādi. Pirmais variants ir, kad klients pats pērk octa polisi internetā caur Jūsu mājas lapu. Otrais variants ir, kad Jūs pērkat octa polisi klienta vietā. Ja ir pieejams internets un ir portatīvais dators, tad ar otro variantu, klientus varēs iegūt daudz vairāk. Jūs ievadot datus par šo cilvēku saņemsiet atbildi par lētāko pieejamo octa polisi tieši viņam. Kā rezultātā, klients visticamāk būs ieinteresēts par Jūsu piedāvājumu pirkt internetā octa polisi. Vēl būtu labi, mazais pārnēsājamais printeris, lai uz vietas klientam varētu izprintēt octa polisi. Vai arī dokumentu variet nosūtīt klientam uz e-pastu un vēlāk viņam pašam būs iespēja octa polisi izprintē. Octa partnerprogramma ir lielisks veids kā piepelnīties, jo visapkārt mums ir tik daudz šoferu. Daudzi no šoferiem neizmanto pakalpojumu pirkt octa polisi internetā. Taču, ja viņi zinātu, ka internetā pērkot sanāk izdevīgāk, visticamāk, ka viņi pirktu internetā.

Derīguma termiņa pārbaude octai

3 komentāri:

  1. Man patika https://www.octas.lv kur varēju ērti un lētāk kā citur iegādāties octa polisi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cenu svārstības octa polisēm notiek bieži, un katru gadu izdevīgākais pirkums var arī būt jebkurā mājas lapā. Respektīvi, ja vienu gadu pirki octa polisi vienā mājas lapā, tad nākamā gadā iespējams, ka tur būs jau dārgak, bet citā mājas lapā lētāk. Principā ir jāseko līdzi cenām.

      Dzēst
  2. Es iegādājos okta polisi mājas lapā Mana Polise.

    AtbildētDzēst