sestdiena, 2022. gada 3. decembris

StartUp seriāls par banķieri, haiti amerikāņu bandu karali un hakeri, kuru ceļi krustojās saistībā ar kriptovalūtu

Kas tad īsti ir seriāls StartUp? Tas ir par pilnīgi dažādiem cilvēkiem, kuru ceļi krustojas un, kuri cenšas sasniegt vienu mērķi. Stāsts ir par kādu banķieri, hakeri un bandu karali. Viņi nolemj kopā radīt kaut ko ļoti unikālu, kas varēu viņiem atnest ļoti lielu naudu. Taču vai viss ies pēc plāna?



Seriāla StartUp sižēts ir ļoti dinamisks ar visādiem pavērsieniem. Man ļoti patīk un viegli skatāms. Katrai sērijai beidzoties gribās redzēt nākošo pēc iespējas ātrāk. Sižets netiek stiepts, viss notiek ļoti dinamiski.


Seriāla StartUp pirmā sezona skatāma bija 2016. gadā. Kopā seriālam šobrīd ir trīs sesonas. Katrā sezonā ir 10 sērijas, kur aptuvenais sērijas garums ir 45 minūtes.


Seriālā StartUp piedalās daudzi populāri aktieri kā piemēram Adam Brody, kurš ir filmējies tādā seriālā kā The O.C. vai filmā In the Land of Women. Aktieris Ron Perlman, Martin Freeman


Vai es ieteiktu noskatīties šo seriālu?

Jā noteikti, jo ir ļoti interesants un dinamisks sižets. Sižetā ir par kriptovalūtām, par hakeriem, bandām, naudu, alkoholu, narkotikām un tirdzniecību darknet.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru