sestdiena, 2020. gada 4. aprīlis

Darbs internetā strādājot no mājām

Šeit es uzskaitīšu dažādas darba iespējas, kuras esmu izēģinājis pēdējā laikā strādājot ar datoru no mājām.


  1. Sporta totalizators - sporta totalizatoru varētu teikt, ka esmu sācis mēģināt salīdzinoši nesen. Pirmo reizi pamēģināju kaut kur pirms diviem gadiem. Protams, sākums nebija diez ko veiksmīgs, taču interese parādījās jau kopš pirmās mēģinājuma dienas. Sāku vairāk pētīt kāda ir citu cilvēku pieredze. Sāku ievākt informāciju un to analizēt. Sapratu, ka totalizators var būt ne tikai dārga izklaide, bet arī labs veids kā nopelnīt naudu strādājot ar datoru no mājām. Pagaidām lielākā mēneša summa, kuru esmu nopelnījis ir 600 Euro. Ja pirmais gads bija izpētes gads un nekāda peļņa nesanāca, tad šogad jau ir sasniegts līmenis, kad katru mēnesi kaut ko var nopelnīt.
  2. Vērtspapīri - Vērtspapīrus sāku pirkt un pārdot aptuveni pirms kādiem sešiem gadiem. Peļņa veidojas nopērkot vērtspapīrus lētāk un pārdodot tos dārgāk. Papildus peļņa tiek iegūta no dividendēm, ja par konkrētiem vērtspapīriem dividendes tiek izmaksātas. Pērku un pārdodu vērtspapīrus no Latvijas uzņēmumiem, taču nākotnē ir doma pamēģināt darboties arī asv biržā. Tur gan ir nepieciešamas lielākas investīcijas, taču peļņa arī ir lielāka.
  3. Youtube - Youtube es mēģināju pirms trīs gadiem, kad youtube monetizācijas noteikumi vēl nebija tik stingri. Mēnesī ļoti viegli bez lielas piepūles augšupielādējot dažus video, kuriem nebija pārāk daudz skatījumu varēja nopelnīt 50 Eur. Taču youtube pēdējos gadis ir ieviesuši daudz stingrākus noteikumus kādus video var monetizēt līz ar to šie prieki ir beigušies. Taču ir doma kaut kad nākotnē atgriezties youtube ar cita veida saturu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru