sestdiena, 2019. gada 2. marts

Olybet sporta likmes laimesti - sportsbet

Mani pēdējie sporta likmju laimesti. Pēdējās likmes liku uz futbola spēlēm. Laimesti nav lieli, jo likmes, kuras tika liktas arī nav lielas. Liekot sporta likmes vienmēr pastāv risks naudu zaudēt, tādēļ ir jāizvērtē savas iespējas. Es sporta likmes lieku tīri prieka pēc. Man patīk tas azarts, kad gaidi spēli un spriedze pieaug spēles laikā, ja komandas spēlē ļoti līdzīgi.


Lūk zemāk attēlā variet aplūkot manas pēdējās trīs laimētās likmes.



Pati pēdējā likme bija uz futbola maču, kur Manchester city spēlēja pret West Ham. Spēlē notika Manchester city stadionā. Godīgi sakot šis futbola mačs radīja lielu spriedzi un ļoti liela varbūtība pastāvēja, ka rezultāts būs 0:0. Taču Manchester city komanda tika pie soda sitiena, kuru veiksmīgā kārtā realizēja. Futbola mačs noslēdzās ar rezultātu 1:0. Es biju cerējis uz daudz labāku rezultātu. Tas vien apliecina to, ka ne vienmēr stiprākā komanda var uzvarēt. Tieši tādēļ likt likmes sporta totalizatorā ir zināms risks jeb veiksmes spēle.


Sporta likmes noteikti ir labākas par spēļu automātiem, jo šeit tomēr ir liela varbūtība uzminēt mača iznākumu. Tā teitk lielāka varbūtība uzminēt, nekā neuzminēt.

Mana pieredze spēlējot totalizatorus pagaidām ir pozitīva. Es to cenšos darīt piesardzīgi un apdomīgi. Es to vairāk uztveru kā izklaidi, ar iespēju nopelnīt naudu internetā. Totalizatorā uzminēt mača iznākumu ir daudz lielāka iespēja nekā spēlēt superbingo un cerēt, ka uzminēs vajadzīgos skaitļus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru