ceturtdiena, 2016. gada 29. septembris

Naudas pelnīšana internetā rakstot

Bija radusies interese par to cik naudu pelna blogeri, kuri veido saturu angļu valodā. Atradu dažas interesantas lapas, kurās ir apkopota informācija par vairākiem blogiem. Viens blogs mani ļoti piesaistīja. Google šim blogam ir indeksējis tikai 200 lapas, kas nozīmē, ka blogs nav liels. Kā pats bloga saimnieks rakstīja, tad savu darbību ir uzsācis 2015. gadā. Gada laikā no google adsense viņš ir nopelnījis $500. Tātad ar nelielu blogu angļu valodā, kurā nav vairāk par 200 ierakstu, var nopelnīt vismaz $500 gadā. Papildus šis blogeris ir nopelnījis arī ar affilate programmām vairāk kā $1000. Kopumā šī statistika ir diezgan pozitīva.

Otrs blogs, kurš man piesaistīja uzmanību saucās www.shoutmeloud.com. Ik pa laikam bloga īpašnieks publicē informāciju par to kā viņam veicās ar naudas pelnīšanu rakstot blogu. Zemāk ir redzams attēls no viņa bloga, kurā ir apkopota informācija par visu peļņas plūsmu. Kā redzams, tad google adsense peļņu ienes $466.19, taču lielāko peļņu nes tieši partneru programmas jeb affiliate. Galvenokārt blogā tiek reklamētas dažādas grāmatas, kuras cilvēki nopērk. Kā redzams pēc attēla, tad kopumā ir 18 dažādi peļņas avoti, kas sastāda ievērojamu kopējo summu.

naudas pelnīšana internetā rakstot


Kopējā statistika no 2009. gada līdz 2016. gadam. Redzams kā blogs attīstās un kā palielinās peļņa. Ja bloga pirmsākumos peļņa bija $434, tad 2016. gada peļņa ir ievērojami palielinājusies.

make money with blog

Shoutmeloud bloga google adsense atskaite par vairākiem gadiem. Kā redzams, tad summa ir diezgan iespaidīga. Protams, saturs ir veidots angļu valodā.


Par kādām tēmām shoutmeloud blogeris raksta?

  • E-pastu mārketings
  • Kā pelnīt naudu internetā
  • Mobilo telefonu un aplikāciju mārketings
  • Seo optimizācija
  • Sociālie tīkli un to mārketings
  • Video mārketings
  • Dažādi raksti par wordpress
  • Mājas lapu hostings
Šīs ir tās galvenās tēmas par kurām blogeris raksta. Blogeris 2016. gadā ir ieguvis arī apbalvojumu, kas liecina, ka visa informācija blogā ir noderīga un interesanta. Raksta viņš tiešām interesanti un detalizēti. Tas ir blogs no, kura noteikti var smelties iedvesmu un ņemt par piemēru, lai uzsāktu savu naudas pelnīšanu internetā.

Papildus shoutmeloud blogā var smelties informāciju par dažādām peļņas iespējam internetā. ļoti interesants raksts ir par mikro nišas blogu, kurš ar google adsense nes peļņu līdz $170 dolāriem mēnesī. Protams, ka nav noslēpums, ka blogeris, kurš pelna ar vienu blogu, viņam ir vēl vairāki citi blogi par citām tēmām. Bloga dizains ir izvēlēts ļoti vienkāršs, taču tai pašā laikā paredzēts arī priekš planšetēm un telefoniem.

Secinājums ir tāds, ka naudas pelnīšana internetā ir iespējama. Ja ir velēšanās tiešām pelnīt, tad saturs ir jāveido angļu valodā. Kā iedvesmas avotu var ņemt par piemēru shoutmeloud blogu, jo, manuprāt, tas ir labi un pārdomāti izveidots blogs.

Mana bloga sadaļā darbs internetā variet aplūkot informāciju par to kā man veicas ar pelnīšanu internetā veidojot saturu latviešu valodā kā arī uzzināt par citām pelnīšanas iespējām internetā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru