sestdiena, 2016. gada 14. maijs

Honda legend ka9 atsauksmes

Joprojām interesējos par vecajiem limuzīna klases auto. Esmu pētījis informāciju par audi, bmw, lexus, crysler automašīnām un nu ir pienācis laiks honda legend ka9 izpētei. Caurskatot ss.lv sludinājumus, tad varētu teikt, ka šis auto noteikti Latvijā nav populārs. Tikai īsti nav skaidrs kādēļ tas nav iemantojis popularitāti. Tā cena ir pietiekoši laba attiecībā pret piedāvātajām ekstrām. Šobrīd, piemēram, ir viens sludinājums par 2900 Euro, 2000. gads, 3.5 benzīns. Apskate, gan viņam šobrīd nav, taču pēdējā apskate ir izieta pirms gada un auto apskati izgājis ar pamatpārbaudi un bez neviena vieninieka. Auto it kā teicamā stāvoklī. Vismaz pirms gada tāds tas bija.

honda legend ka9


Ko piedāvā honda legend ka9?
Tikai 3.5 benzīna motors. Motora izvēle ir tikai viena un citu piedāvājumu nav, vismaz šim ka9.
Auto salons ir ar ādas apdari. Iekšā ir pietiekoši gaumīgi priekš tā gada mašīnām. Ir kruīza kontrole, lietus sensors, klimata kontrole, sēdekļi un spoguļi ir apsildāmi.

No drošība mašīnai honda legend ka9 ir
  •  ABS
  •  Centrālā atslēga
  •  Signalizācija
  •  Imobilaizers
  •  Air-bag
  •  ESP
  •  ASR
Papētīju vairākas viena gada mašīna un kā izskatās, tad problēmas ar koroziju tai nav. Vismaz CSDD lapā nevienai no apskatītajām mašīnām nebija neviens aizrādījums par koroziju. Tas nozīmē, ka honda legend ka9 principā nerūsē, lai gan apskatītie auto Latvijā bija jau pietiekoši ilgi uzturējušies.

honda legend atsauksmes


Rezerves daļas arī nemaksā pārāk dārgi. Manuprāt, daudz lētāk kā vecajam BMW 7. Motors ir pietiekoši jaudīgs 205 Zs. Automātiskā kārba ar četriem ātrumiem. Tas varētu būt kā mīnuss, jo degvielas ziņā ir daudz ēdelīgāks. Taču gāzes iekārta šo problēmu var atrisināt.

Latviešu lapās atsauksmes pārāk daudz nevar atrast, taču Krievijas forumos cilvēki šo auto vērtē ļoti pozitīvi.


Priecātos dzirdēt kādu honda legend ka9 īpašnieku un labprāt dzirdētu atsauksmes par šo auto.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru