trešdiena, 2016. gada 2. marts

Es esmu šeit filma online

Pagājušajā nedēļā kino teātros parādījās latviešu filma Es esmu šeit. Protams, bija interese, aizgāju un noskatījos. Filmas stāsts ir par kādu meiteni un puisi, kuri dzīvo bez mātes un tēva pie savas vecmāmiņas. Pa retai reizei viņus apciemo kāds no bāriņtiesas, lai pārliecinātos par dzīves apstākļiem. Vecmāmiņa ir atbildīgā par abiem bērniem un visi pārtiek no viņas pensijas. Galvenais stāsts ir par meiteni, kurai ir 17 gadu un viņas romānu ar angļu valodas skolotāju. Protams, meitene neizpaliks arī bez problēmām, kurās zināmu apstākļu dēļ sanāks iekulties, jo būs jāizšķiras vai paziņot policijai par vecmāmiņas nāvi vai slēpt šo faktu. Slēpjot faktu par vecmāmiņas nāvi ir iespēja dzīvot viņas tēva mājā, pretējā gadījumā visticamāk viņu un viņas brāli gaidītu bērnunams.

Filma Es esmu šeit


Filmu skatījos kinoteātrī Cinamon. Ierados tur ļoti laicīgi, jo gaidīju šo filmu ar nepacietību. Nezinu kādēļ, bet filmas treileris ļoti uzrunāja un bija vēlēšanās šo filmu noskatīties. Sēdēju rindas sākumā un sapratu to, ka laicīgi ierasties nemaz nav forši. Ja biļetes ir nopirktas rindas sākumā, tad var droši ierasties tieši uz filmas sākumu savādāk nāksies cilvēkus laist iekšā līdz rindas galam.


Filmas Es esmu šeit atsauksmes
Man patīk latviešu filmas un priecājos par katru uzņemto filmu. Treileris bija iespaidīgs, taču kopējā filmas aina priekš manis bija pārāk salda. Prasījās filmā vēl vairāk dramatisku notikumu. Taču kopvērtējumā filma bija tīri laba. Ja šo filmas stāstu salīdzinātu ar filmas Modris stāstu, tad Modra stāsts mani uzrunāja vairāk. Filmas beigas man patika, jo tieši tā šādiem stāstiem ir jābeidzas.


Galvenajās lomās
Elīna Vaska, Andžejs Jānis Lilientāls, Edgars Samītis, Zane Jančevska, Ruta Birgere


Kadri no filmas es esmu šeit
es esmu šeit

filma es esmu šeit


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru