sestdiena, 2016. gada 2. janvāris

Nozieguma skelets online

Garajās ziemas brīvdienās sāku skatīties nozieguma skeletu. Pagaidām veiksmīgi esmu noskatījies pirmo sezonu, taču priekšā ir vēl desmit sezonas. Vai visas noskatīšos nezinu, bet pagaidām vēl apnicis nav. Galvenais stāsts ir par kādu sievieti, kura identificē cilvēkus pēc to mirstīgajām atliekām jeb precīzāk skeleta. Katrā sērijā ir savs identificējamais skelets vai pat vairāki skeleti. Sieviete šai specialitātei pievērsusies tādēļ, ka bērnībā viņai pazuda vecāki un viņa cer, ka kādu dienu viņa atradīs atbildes uz jautājumiem, kur palika viņas vecāki un, kā tie gāja bojā. Otrā plānā kā jau visos šāda veida seriālos norisinās visu iesaistīto aktieru dzīves izķidāšana. Tas ir otrais sižeta plāns, kurš tiek stieps cauri visām seriāla sezonām un, kas liek skatīties katru nākamo sēriju, lai uzzinātu atbildes uz jautājumiem, kurus uzdod šie aktieri.

Imdb vērtējums ir diezgan augsts un tas ir 8.0.

Savā ziņā līdzīgs stāsts kāds bija seriālā Castle, kur meklēja atbildes par to, kas noticis ar galvenās varones vecākiem.

Seriālā piedalās tādi aktieri kā Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, T.J. Thyne, Tamara Taylor, John Francis Daley

Daži kadri no filmas nozieguma skelets.

david boreanaz bones

michaela conlin bones

nozieguma skelets

Pagaidām iespaidi par šo nozieguma skeleta seriālu ir pozitīvi un domāju ka turpināšu to skatīties. Pirmās astoņas sezonas cik man zināms ir pieejamas latviešu valodā. Pēdējās trīs pagaidām gan jāskatās oriģinālā valodā vai kādā citā.

Filmas sižets pastāsta par to, cik daudz cilvēka skelets var pateikt par to kā cilvēks dzīvojis un, kas viņš ir bijis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru