pirmdiena, 2015. gada 5. oktobris

Idejas dāvanām

Manas idejas dāvanām. Elektriskā pildspalva, kura paredzēta izjokošanai. Pildspalva pilda savu funkciju un ar to ir iespējams rakstīt, taču nospiežot pogu, lai izbīdītu lodīti ārā, tiek saņemts neliels strāvas trieciens. Skolā gadās situācijas, kad kāds pajautā vai nav lieka pildspalva. Šī noteikti būs lieliska iespēja, lai kādu izjokotu .
Šādu pildspalvu var iegādāties ebay par 1.10 dolāriem. Pasta izdevumi ir bezmaksas.

elektriskā pildspalva

Kaklarotas vienmēr ir bijušas labas dāvanas gan sievietēm ,gan vīriešiem, ja protams cilvēkam patīk kaklarotas un tās ikdienā nēsā. Kaklarotas piestāv visiem bez izņēmuma, vienīgi katram ir savs stils un ir jāatrod tādas rotas, kuras piestāv.

vīriešu kaklarotas

Digitālais foto rāmītis ir moderna dāvana, kura noderēs jebkuram. Iederas jebkurā interjerā un izskatās lieliski gan pie sienas, gan uz galda. Digitālajā foto rāmītī var ievietot savas mīļākās fotogrāfijas, kuras vēlies parādīt arī saviem viesiem. Šie foto rāmīši ir pieejami ar dažāda izmēra ekrāniem un ietilpību.

digitalais bilžu rāmītis

Elektriskās krāsu sveces romantiskiem vakariem. Sveces var ieslēgt ar tālvadības pulti un tām ir trīs krāsu režīmi, zaļa, sarkana un zila. Tās var degt vai nu vienā krāsā vai katra savā. Ebay šāds sveču krāsu komplekts maksā 10 dolārus ar bezmaksas piegādi.

elektriskās krāsu sveces

Glāzes vienmēr noder un pasākumos bieži vien gadās, ka tās nejauši saplīst. Tāpēc glāzes ir diezgan universāla dāvana. Taču, lai dāvana būtu interesantas, var iegādāties nestandarta glāzes ar dažādiem interesantiem elementiem. Piemēram, šādas galvas kausa glāzes maksā 3 dolāri par vienu. Piegāde uz Latviju ir bezmaksas. Pasūtīt var caur ebay mājas lapu. Vēl esmu redzējis interesantas led glāzes, kuras naktī spīd. Izskatās diezgan iespaidīgi.
interesantas glāzes
Glāžu idejas dāvanām. Mums katram ir kāds pazīstams cilvēks, kurš smēķē. Šādam cilvēkam laba dāvana varētu būt gāzes šķiltavas, kuras ir ar interesantu veidolu. Vējainos gadalaikos šāda veida šķiltavas ir ideāls risinājums, lai aizsmēķētu cigareti. Uz vēju šī liesma nereaģē un nav problēmas ar aizsmēķēšanu vai ugunskura iekurināšanu. Papildus ērtajai uguns iegūšanai, pašas šķiltavas izskatās unikāli un pietiekoši interesanti, lai nebūtu kauns tādas izvilkt no kabatas.

interesantas šķiltavas

Tad, kad jādodas pie kāda ciemos un ir nepieciešama dāvana, tad parasti ir problēmas ar ātru dāvanas risinājuma sameklēšanu un izdomāšanu. Tādēļ, parasti es cenšos ieplānot šo nodarbi daudz laicīgāk. Dāvanu padarīšana mūsdienās ir ļoti sarežģīta. Man pat sāk likties, ka dāvanu ēra ir beigusies un tas pat vairs nav moderni. Gāzes šķiltava, manuprāt, ir laba ideja dāvanai.

Variet palasīt vēl par saistītu tēmu!

Interesantas dāvanas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru