ceturtdiena, 2015. gada 17. septembris

Nokia lumia 830 atsauksmes

Vēlējos uzrakstīt savas atsauksmes par telefona modeli nokia lumia 830. Kopumā iespaids ir pozitīvs. Iegādājos šo telefonu, jo šobrīd viņam ir laba cena salīdzinot ar to, kādas funkcijas tas piedāvā. Telefons darbojās pietiekoši ātri, kas ir ļoti pozitīvi. Tā iebūvētā atmiņa ir 16 GB, taču ir iespējams pielikt klāt microSD karti līdz 128 GB. Domāju, ka ar 128 GB noteikti vajadzētu pietikt. Atmiņa šim modelim ir 1 Gb. It kā nav daudz, bet pietiekoši. Ekrāna izmērs 5 collas, kas ir pilnībā pietiekoši, lai visu labi varētu saskatīt. Kā lielu plusu varētu minēt kameru, kurai ir 10 Mp. Šis modelis daudz neatpaliek no labi zināmā nokia lumia 920 vai 925. Kamera principā ir tik pat laba kā šim modelim. Priekšējā kamera ir 0.9 Mp, kura ļauj uzņemt labus pašiņus. Nokia lumia 830 modelis ir palaists ražošanā no 2014. gada.

Baterija tur pietiekoši ilgi. Varu minēt kādu piemēru, lai būtu aptuvens priekštats par baterijas izturību. Tikko uzlādēts telefons, nedēļas garumā sarunu ilgums 40 minūtes, sms saņemot un nosūtot 30, fotogrāfijas piecas un, ja citas darbības netiek veiktas, tad baterija man turēja 9 dienas un dažas stundas. manuprāt, ļoti labi.

Pie mīnusiem varu minēt to, ka pērkot interneta veikalā šo nokia lumia 830, Jums līdzi nāks tikai usb datu kabelis, caur, kuru telefona uzlāde ir ļoti ilga. Caur usb kabeli aptuveni sanāk lādēšanas laiks vairāk kā divas stundas. Noteikti vajadzētu iegādāties parastu sienas lādētāju.


Nokia lumia 830 kameras tests

nokia lumia 830 camera

kameras tests

nokia lumia 830 atsauksmes

lumia 830 kamera

Nokia lumia 830 specifikācija

OS -  Microsoft Windows Phone  8.1
SIM - Nano Sim
Displejs - 5 collas, Gorilla Glass 3
CPU - 1,2 GHz
Atmiņas slots - mikro SD līdz 128 GB
Iebūvētā atmiņa - 16 GB
Operatīvā atmiņa - 1 GB
Aizmugurējā kamera - 10 MP, 3520 x 2640 pikseļi, Carl Zeiss optika, attēla stabilizators, automātisks fokuss, Led zibspuldze, PureView tehnoloģija, sejas atpazīšanas indikators, panorāmas iespēja, Video 1080p 30 fps, stereo skaņa, attēla stabilizācija
Priekšējā kamera - 0.9 MP , video 720p
Baterija - 2200 mAh.
Citi parametri - wifi, GPS, Radio.

Kopumā pa šo modeli ir labas atsauksmes un iesaku arī citiem.

Telefons manā īpašumā ir jau vairāk kā gadu. Tas joprojām vizuāli ir saglabājies ļoti labi. Ar kameru esmu apmierināts un bildes kā arī video tiešām sanāk pietiekoši labā kvalitātē. Kantainais dizains ir tas, kurš mani uzrunāja, lai šādu modeli nokia lumia 830 iegādātos. Pateicīgākā krāsa noteikti ir melnā. Ieteikums ir nēsāt līdzi ekrāna tīrīšanas lupatiņu, lai pa laikam notīrītu putekļus un taukus, kuri rodas braukājot ar pirkstiem pa ekrānu. Tas noteikti ekrānu pasargās no liekiem skrāpējumiem. Ātrdarbība ir laba un baterija tur pietiekoši ilgi. Ilgākais ir bijušas 14 dienas, bet tad arī telefonu sanāca lietot diezgan maz. Šī modeļa cena ir pietiekoši vilinoša par tā piedāvātajām ekstrām un funkcijām. GPS strādā lieliski un ļoti ātri atrod nepieciešamo maršrutu. Internets ar 4G strādā ļoti ātri un visas lapas ielādē bez aizkavēšanās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru