svētdiena, 2015. gada 12. jūlijs

Policists no pagātnes filma par policistiem jeb detektīviem

Nesen tvplay sāku skatīties daudzsēriju filmu Policists no pagātnes jeb angliskais nosaukums The Last cop. Interesants stāsts par kādu policistu, kurš nonācis komā. Komā viņš nogulējis aptuveni 20 gadus, taču laimīgā kārtā viņam izdevās pamosties. Viņš nolēma turpināt darbu policijā un paralēli izmeklēt lietu par sevi. Viņam ir vēlme noskaidrot, kas notika tajā dienā, kad viņš nonāca komā un kādēļ, tas notika.


Galvenais varonis strādā slepkavību nodaļā un viņu darbs ir saistīts ar viņam uzdoto lietu atrisināšanu un, ar ļaundaru noķeršanu, kuri pastrādā šīs slepkavības.

Daži kadri no filmas Policists no pagātnes / The Last Cop




policists no pagātnes

filma par detektīviem

filma par policistiem

Kopā šim seriālam ir 5 sezonas. Pirmo sezonu sāka rādīt tālajā 2010. gadā. Imdb vērtējums ir pietiekoši augsts 7.4 zvaigznes. Šobrīd pēc apkopotās informācijas ir nobalsojuši 547 lietotāji. Ha man pašam būtu jāvērtē, tad ieliktu arī kādas 7 zvaigznes. Stāsts ir pietiekoši interesants, lai šo daudzsēriju filmu skatītos.

Piedalījušies šādi aktieri:
Henning Baum, Maximilian Grill, Robert Lohr, Helmfried von Lüttichau, Tatjana Clasing, Proschat Madani, Luise Risch, Floriane Daniel, Floriane Daniel, Karoline Schuch, Susanna Simon, Nino Porzio, René Steinke, Adam Bousdoukos, Oliver Stritzel, Christina Hecke, Suzan Anbeh, Paul Faßnacht, Yangzom Brauen, Hendrik Duryn, Bernd Michael Lade, Klaus Nierhoff, Dirk Martens, Ronald Zehrfeld, Oliver Wnuk, Catherine H. Flemming, Lilian Klebow, Sven Martinek, Caroline Beil, Nadeshda Brennicke, Andreas Pietschmann, Nicole Marischka, Katy Karrenbauer, Sophia Thomalla un citi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru