otrdiena, 2015. gada 24. marts

Squatters 2014 filma par cilvēkiem bez dzīvesvietas

Filmā Squatters ir stāsts par kādu puisi un meiteni, kuri dzīvo uz ielas un katru nakti meklē sev naktsmājas kādās pamestās mājās vai vietās, kur uz doto brīdi neviens nedzīvo. Kādu dienu puisis dodoties nelielos izlūka gājienos pa rajonu noklausās kādu dāmu sarunu, ka ir plāns doties nelielā atvaļinājuma izbraucienā un, ka mājās neviens nebūs. Puisis saprot, ka tā ir laba iespēja beidzot atpūsties no stresa un pūlēm katru dienu meklēt sev mitekli, lai varētu pārlaist nakti. Viņš šo dāmu izseko, lai zinātu, kur atrodas viņas māja. Nākamā dienā viņš savu draudzeni aizved uz šo māju un piedzīvojumi var sākties.

Kadri no filmas squatters 2014.

filma squatters

filma 2014

squatters

filma par cilvēkiem

bez dzīves vietas

Filmas galvenā doma parāda,ko mantkārība kārtējo reizi var izdarīt ar cilvēku. Šoreiz gan puisis, gan meitene parādīja savas vēlmes un attieksmi un to, kādi viņi ir patiesībā. Viņu abu attiecības filmas gaitā pasliktinājās. Abiem bija dažādi nolūki, bet viens mērķis. Viņi vēlējās normālu dzīvi, jo bija noguruši no šīs dzīves, kad katru vakaru ir jādomā, kur pārnakšņot, ko ēdīs. Ielu dzīve cilvēku sabojā.

Filmā tiek veidots sižets par cilvēkiem, kuri dzīvo uz ielas, taču viņu ģērbšanās stils, protams, ir nedaudz pārspīlēti labs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru