trešdiena, 2015. gada 18. marts

Lētas zeķes pasūtot caur ebay

Zeķes tā ir laba lieta, bet viņas ar laiku nolietojās un ir nepieciešams iegādāties jaunas. Devos uz tuvāko bulciņu un kūciņu veikalu RIMI, ar domu nopirkt lētas zeķes. Izvēle gan nav liela, bet atradu zeķu pāri par 2.79 euro. Man tādas aizdomas, ka pēc euro ieviešanas cenas zeķēm ir augušas. Atnācu mājās un intereses pēc iegāju mājas lapā ebay.com. Atradu zeķes par 0.93 dolāriem. Bija arī lētāki varianti, bet meklēju, ko līdzīgu zeķēm, kuras tika iegādātas veikalā RIMI par 2.79 euro. Ja dolārus pārvēršam euro, tad pēc šodienas kursa sanāk 1.044 euro. Protams, ilgi nedomājot paņēmu pāris pārus un pasūtīju. Jauki ir tas, ka šādām nelielām lietām parasti ir bezmaksas piegāde. Pēc norādītās informācijas 31. martā vajadzētu precei būt jau Latvijā.

Lūk attēls, kur redzamas lētas zeķes, kuras tika pasūtītas caur ebay mājas lapu.

lētas zeķes

Galvenā lieta, kurai ir jāpievērš uzmanība pasūtot kaut ko no ebay, rūpīgi jāizlasa preces apraksts, jo ne vienmēr attēls atbilst tam, kas ir aprakstā. Svarīgi ir zināt nepieciešamos izmērus, lai apģērbs derētu.

Izskatās, ka pasūtot lētas zeķes no ebay var uzsākt savu biznesu. Ja viens pāris maksā 1.044 euro, tad pārdodot to par 1.5 euro sanāk uzvārīties un būs lētāk nekā pērkot kādā no lielveikaliem. Šeit var atsaukties uz rakstu, ko iepriekš veidoju, ka pēdējā laikā tiek vērti vaļā daudzi interneta veikali, kuri pārdod preces, kas nāk no ārzemēm.

Par apģērbu kvalitāti es nesūdzos, jo daudz jau esmu sūtījis caur ebay un par to esmu pārliecinājies. Dažreiz gan nolaižu greizi ar izmēriem, bet tā ir paša vaina, kad neiedziļinos preces aprakstā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru