sestdiena, 2015. gada 28. februāris

Labirinta skrējējs - The Maze Runner 2014

Filmā Labirinta skrējējs ir stāsts par jauniem cilvēkiem, kuri dzīvo kādā neparastā vietā. Viņi ir kā ģimene, kura katru dienu strādā, lai izdzīvotu. Vietā, kurā viņi nonākuši ir kāds noslēpums, kuru viņi vēlās atklāt. Visapkārt viņiem ir liela mūra siena un vienu reizi dienā atveras vārti pa, kuriem dodas iekšā tikai drosmīgākie, lai pārējiem vēlāk izstāstītu to, ko redzējuši. Cilvēki, kuri dodas iekšā pa šiem vārtiem tiek dēvēti par labirinta skrējējiem. Šis labirints katru dienu mainās un skrējēji cenšas atrast izeju, lai visi beidzot no šīs nezināmās vietas varētu tikt mājās. Visiem ir problēmas ar atmiņu un neviens tā īsti neatceras, kas noticis pirms viņi šajā mistiskajā vietā ir nonākuši. Vai viņiem izdosies atrast atbildes uz šiem neskaidrajiem jautājumiem, kas viņi ir un, kur viņi ir?

labirinta skrejejs

labirinta skrējējs

the maze runner 2014

filma labirinta skrējējs

Filma kopumā man patika, lai arī tur bija daudzas dīvainības. Cik noprotu, tad būs arī filmas turpinājums, ko labprāt arī noskatītos. Kopumā sižets bija interesants un beigu beigās tika noskaidrotas atbildes uz jautājumiem, kuri tika uzdoti no aktieru puses filmas laikā. Daudzi jautā kādēļ, džeku vidū pēkšņi bija viena sieviete. Varbūt tas tādēļ, ka daudzi nepamanīja, ka ir arī cilvēki  pa vienam no citām rasēm. Visticamāk šeit loģiskas nav nekādas, tas ir tādēļ, lai vēlāk filmas veidotājiem nebūtu pārmetumi, jo mūsdienās jau visā saskata rasismu vai nevienlīdzību.

Tie, kuri šo filmu labirinta skrējējs nav redzējuši, noteikti ieteiktu noskatīties, jo sižets tiešām ir interesants un aizraujošs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru