sestdiena, 2015. gada 28. februāris

Diennakts automazgātuve Rīgā - pašapkalpošanās automazgātava

Man ļoti patīk šī ideja, ka ir realizētas diennakts automazgātuves. Tad, kad ir ziemas, pavasara un rudens sezonas, tad ļoti intensīvi visi mazgā savus auto un veidojas lielas rindas. Vienu dienu es nogaidīju 40 minūtes rindā un aizbraucu, jo apnika šis gaidīšanas process. Patīkami ir tas, ka diennakts automazgātuve ir pieejama jebkur laikā un, ja nepatīk stāvēt rindā un gaidīt, tad uz šo automazgātuvi var braukt vēlākā vakara stundā. Šajās mazgātuvēs ir apgaismojums, kurš ļaus ērti mazgāšanas procesu veikt arī naktī.

Kā vienu no šādām iestādēm varu minēt mazga.lv, kurš atrodas Rīgā, Skanstes ielā 31b. Patīkami ir tas, ka šie naudas automāti pieņem monētas sākot no nomināla 0.05 Euro centi. tas ir labs veids kā atbrīvoties no sīknaudas, kura tikai deldē maku. Kopumā ir pieejami trīs režīmi, mazgāšana, putu noskalošana un vaskošana. Ir pieejams arī papildus automāts ar, kura palīdzību ir iespējams iedarbināt putekļusūcēju un izsūkt mašīnas salonu.

diennakts automazgātuve Rīgā

Par to vai šāda diennakts auto mazgāšana sanāk izdevīgāk to tā grūti spriest. Patiesībā viss ir atkarīgs no režīmiem, kādus vēlaties izmantot. Ja nepieciešama tikai auto virsbūves skalošana vai mazgāšana, bez vaskošanas, tad domāju, ka lētāk sanāk. Taču baigi jau ietaupīt nesanāks. Kā paši mazga.lv lapas autori minējuši, tad vidēji viena vieglā auto mazgāšanas izmaksas ir 3 euro. Nesen kāds paziņa veica šādā vietā auto mazgāšanu un vaskošanu un šajos 3 euro tiešām arī iekļāvās. Kustēties gan vajag pietiekami ātri, jo laiks tā ir nauda. Ja ir vietas, kur Rīgā var nomazgāt kādā no automazgātuvēm par 3.90 Euro, tad, protams, jāizvērtē vai to darīt pašam un nedaudz ietaupīt vai šo darbu uzticēt kādam citam. Kopumā šāda iestāde ir ļoti pozitīva, jo tā sniedz mazgāšanas iespēju jebkurā diennakts laikā.

Ziemas periodos iesaku mazgāt vismaz reizi nedēļā, lai izvairītos no virsbūves rūsēšanas.

auto mazgāšana

Pašapkalpošanās automazgātava ir pieejama visu diennakti un tas ir lielākais pluss. Rindas parasti nav lielas, tādēļ ilgi nevajadzēs gaidīt, lai varētu nomazgāt savu auto.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru