piektdiena, 2015. gada 16. janvāris

Paypal konta rakstu kopsavilkums

Iepriekš biju veidojis daudz rakstus tieši par paypal kontu un tādēļ nolēmu izveidot nelielu kopsavilkumu ar informāciju, kura varētu kādam noderēt. Šobrīd daudzi no rakstiem ir diezgan apmeklēti un arī komentētāju netrūkst.

Populārākais raksts šajā blogā saistībā ar paypal ir par tēmu kā paypal reģistrēt kredītkarti.  Raksts tika izveidots 2009. gadā un tas ir aplūkots vairāk kā 9000 reižu. Šobrīd komentāru skaits ir 70. Šī informācija joprojām ir aktuāla un daudzi lietotāji joprojām meklē informāciju kā paypal kontā reģistrēt kredītkarti. Patiesībā nebiju gaidījis, ka šis raksts būs tik populārs, jo patiesībā tekstuala informācija ir diezgan maz un attēlu arī nav pārāk daudz, taču svarīgākais laikam ir tas, ka materiāls sniedz pilnvērtīgu informāciju par kredītkartes pievienošanu paypal kontam, ko cilvēki arī novērtē. Daudzi jautā cik droši ir pievienot kredītkarti paypal kontam, es domāju, ka paypal sevi ir pierādījis ļoti daudzu gadu garumā kā uzticamu pakalpojumu sniedzēju un nav vērts lieki satraukties. Galvenais ir izmantot drošas paroles un, tad jau viss būs kārtībā.

Otrs populārākais raksts saistībā par paypal kontu ir par tēmu kā izņemt naudu no paypal konta. Raksts kopumā ir aplūkots vairāk kā 4000 reižu un tam šobrīd komentāru skaits ir 39. Manuprāt, arī noderīga informācija tiem lietotājiem, kuri lieto paypal kontu, lai saņemtu savu nopelnīto naudu internetā. Rakstā ir aprakstīti soļi, kuri ir jāveic, lai no paypal konta būtu iespējams pārskaitīt naudu uz savu bankas kontu. Pats šo procesu esmu izgājis vairākas reizes un tieši tādēļ radās doma izveidot nelielu aprakstu jeb pamācību lietotājiem, kuriem varētu rasties jautājumi.

Trešais raksts par šo tēmu, kas ir paypal konts. Šeit galvenokārt tiek pastāstīts, kas ir paypal un kādam nolūkam to var izmantot. Diezgan vispārīga informācija par šo pakalpojuma sniedzēju un piedāvātajām iespējām.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru