ceturtdiena, 2015. gada 29. janvāris

Kāsla metode par detektīvi un rakstnieku

Kā jau iepriekš esmu rakstījis, tad ir sanācis iegrimt šī seriāla Kāsla metode skatīšanās procesā. Man likās, ka četras sezonas ir daudz un, ka ar to arī viss stāsts beigsies un turpinājums nebūs interesants. Teikšu tā, ka sākot no piektās sezonas, nedaudz stāsts pamainīsies, jo notiks kāda lieta, kas maina darba attiecības starp galveno personāžu Kāslu un viņa mūzu Beketu. Šī pavērsiena iespaidā arī sižets nedaudz būs savādāks kā pirmajās četrās sezonās. Taču galvenais noslēpums joprojām netiks atrisināts. Nebūs notverts tas cilvēks, kurš atbildīgs par Beketas mātes slepkavību.

Sestās sezonas beigās atkal notiks kāds pavērsiens ar, ko arī iesāksies septītā sezona. Šis notikums liks aizdomāties par to, ka visā šajā pasākumā kaut kas nav tīrs un par Beketas mātes slepkavību varētu būt atbildīgs kāds ļoti tuvs cilvēks vai arī cilvēks, kurš ir pietiekami labi pazīstams. Taču tas, protams, ir tikai pieņēmums. Pa lielam kādēļ turpinu skatīties Kāsla metodi, es vēlos uzzināt, kurš ir tas maitas gabals, kurš nogalināja Beketas māti. Tā ir tā lieta, ar, kuru seriāla autori spēj mani piesaistīt, lai es skatītos nākamās sērijas. Šī lieta tiek muļļāta jau no pirmās sezonas un tas sāk nedaudz kaitināt. Protams, es saprotu, ka ar lielā noslēpuma atklāšanu viss galvenais sižets arī beigsies, bet varbūt ir pienācis laiks skaistām beigām jeb izdomāt kādu citu pavērsienu pēc, kura varētu veidot tālāko sižetu.

kāsla metode par rakstnieku

kāsla metode

kāsla metode par rakstnieku

Kāsla metode par rakstnieku

Ceru, ka septītā sezona, kuru šobrīd skatos būs pēdējā, kurā visi noslēpumi tiks atklāti, lai naktīs mierīgāk varētu gulēt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru