sestdiena, 2014. gada 23. augusts

Celda 211 - Kamera 211

Filmā celda 211 ir stāsts par kādu vīrieti, kurš dodas uz darbu. Darbs ir saistīts ar cietumnieku uzraudzīšanu un tā viņam būs pirmā darba diena. Dodoties uz darbu viņš nemaz nenojauta kā viss izvērsīsies. Izrādās, ka tieši šajā dienā cietumnieki ir izdomājuši sarīkot sacelšanos un izvirzīt savas prasības. Lielajā apjukumā sanāca, ka vīrietis guva savainojumus un kolēģi viņu atstāja kamerā ar numuru 211. Tā kā cietumā sākās sacelšanās, tad nebija iespēja savam kolēģim vairāk palīdzēt un viņš palika starp ieslodzītajiem. Vīrietis saprotot, kas notiek, centās iejusties cietumnieka ādā un pielāgoties, lai neuzzinātu, kas viņš ir patiesībā. Viņa vienīgā doma bija tikt ārā dzīvam pie savas sievas, kura gaida viņu kopīgo bērnu.

Filmas celda 211 / kamera 211 kadri:

celda 211

kamera 211

Pirmajā attēlā ir redzams cietuma apsargs, kuram nākas iejusties cietumnieka ādā. Filmas sižets sākotnēji liekās diezgan parasts un it kā paredzams, taču beigās notiek sižeta pavērsiens. Filma kārtējo reizi parāda to, ka cilvēks var mainīties atbilstoši notiekot kaut kādām lietām, kas emocionāli atstāj lielu iespaidu. Mans vērtējums filmai celda 211 varētu būt 6 balles no 10.

Filmā piedalījās tādi aktieri kā - Luis Tosar, Alberto Ammann, Antonio Resines, Manuel Morón, Carlos Bardem, Marta Etura, Luis Zahera, Fernando Soto, Vicente Romero, Manolo Solo, Patxi Bisquert, Josean Bengoetxea, Anartz Zuazua, Miguel Martín, Félix Cubero.

Vēl kāda filma par cietumu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru