svētdiena, 2014. gada 20. aprīlis

Kādi ir tavi panākumi ar pelnīšanu youtube?

Sen jau pētu dažādas iespēja pelnīt internetā naudu un šis tas arī izdodas, taču nesen vēlējos uzsākt savu veiksmi ar video publicēšanu youtube kanālā. Teikšu atklāti, ka pagaidām spīdoši rezultāti nav, četru mēnešu laikā ir nopelnīts tikai viens euro cents. Taču tas nenozīmē, ka atmetīšu visam ar roku un nemēģināšu  sevi pilnveidot video veidošanā.

Man gan vairāk interesētu arī citu viedoklis un stāsti par to kā Jums veicās ar pelnīšanu youtube mājas lapā ievietojot savus video failus. Protams, lai sasniegtu labus rezultātus, tad noteikti video ir jāveido angļu valodā, jo tikai tādā veidā būs iespējams iegūt pēc iespējas vairāk abonamentu un skatījumu pēc video augšupielādes.

Pēdējā laikā esmu novērojis, ka Latvijā parādās aizvien jauni video kanāli, kuri ir orjentēti tieši uz peļņas iespējām youtube. Vienīgi žēl, ka nav informācija par to kā viņiem veicās un cik aptuveni ir iespējams nopelnīt. Manuprāt, Latvijā pagaidām ar latviešu kanāliem liela konkurence nav, jo to diemžēl ir pārāk maz. Taču priecē fakts, ka tomēr tie paliek arvien vairāk.

Lasi vairāk par to kā pelnīt ar youtube Latvijā



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru