sestdiena, 2013. gada 9. novembris

Darba iespējas internetā ar datoru

Mūsdienās, tiek piedāvāti dažādi veidi kā nopelnīt internetā naudu. Visticamāk vairums ir mēģinājuši savu laimi, kādam tas ir izdevies, taču kāds ir apzinājies to, ka tas tomēr nav viņam pa spēkam. Interneta piedāvātās iespējas mūsdienās ir ļoti plašas un patiesībā nepietiek laiks, lai izmantotu visas piedāvātās iespējas. Darba iespējas internetā, protams, ka ir vienīgi ir jāzin kā pelnīt un ar ko. Agrāk bija iespēja pelnīt naudu ar mājas lapu veidošanu, taču mūsdienās šajā lauciņā ir ļoti liela konkurence.Paskatoties sludinājumus internetā var saprast, ka piedāvājums ir, bet pieprasījums ne visiem, kuri spēj kaut ko radīt. Kā arī mājas lapas izveidi šobrīd jau var veikt cilvēki, kuri nepārāk labi prot programmēt, jo ir izveidoti dažādi palīgrīki, kaut vai wordpress uz kura bāzes patiesībā var izveidot ļoti vienkāršu, bet tai pašā laikā ar informāciju dinamisku mājas lapu. Darbs internetā var būt kā hobijs ar papildus ienākumiem katru mēnesi vai arī pamatdarbs. Viss ir atkarīgs no tā, ko izvēlaties darīt un kādos apjomos. Viens liels pluss ir tāds, ka strādājot internetā, šo darbu var veikt no mājām. Tas nozīmē, ka savu darba grafiku vari veidot pats, kā arī var ietaupīt laiku, kuru pavadā ceļā uz darbu un no darba mājās.
Pats esmu mēģinājis vairākas iespējas pelnīt internetā, protams, ne viss ir izdevies, taču ir arī dažās sfērās panākumi. Esmu mēģinājis veidot arī mājas lapas, ja izdodas dabūt klientu, protams peļņa ir laba. Galvenais ir jānovērtē pašam savu laiku un samaksu par darbu. Veidojot mājas lapas summas apgrozās pietiekami labas, lai šāda veida darbs kļūtu par pamatdarbu, vienīgais noteikums ir laba reklāma un klientu daudzums. Vēl bija laiks, kad mēģināju strādāt ar datoru vakaros brīvajā laikā un iesaistījos dažādās partneru programmās. Visvairāk atmiņā ir palikušas tādas partneru programmas kā octa, hostings un iepazīšanās saiti. Šajā sfērā arī ir nepieciešama laba reklāma, lai piesaistītu potenciālos pircējus un gūtu peļņu.Pagaidām esmu palicis tikai pie hostinga un octas partneru programmām, jo šīs partneru programmas liekās pietiekoši saistošas ar labu procentu likmi, kura tiek maksāta par piesaistītajiem klientiem. Trešais peļņas veids internetā ir saistīts ar reklāmu mārketingu. Reklamēšanās mūsdienās ir ļoti dārga un cenu par reklāmas izvietošanu nosaka tas, cik lietotāji šo reklāmu dienā apskatīs. Jo populārāka mājas lapa, jo dārgāka reklāma. Reklāmu mārketings kā darbs internetā liekās interesants, jo šeit ir jāveic izpēte, dažādu datu analīze, lai sasniegtu labus rezultātus. Peļņa ir laba, bet kā arī iepriekšējiem peļņas veidiem, arī šim ir nepieciešams apmeklētāju daudzums, jo lielāks apmeklētāju daudzums, jo vairāk ir iespējams nopelnīt. Darbs mājās pie datora šajā sfērā man ir kā hobijs, jo patīk veikt dažādu konkurentu mājas lapu izpēti un apsteigt viņus google meklētājā. Pelnīt naudu internetā ir pavisam reāli, taču tas nav no vieglākajiem darba veidiem, jo jāpavada diezgan ilgs laiks pie datora, lai varētu sasniegt labus rezultātus.
Ja man jautātu kā var nopelnīt naudu internetā, tad es atbildētu, ka ar programmēšanu, reklāmu mārketingu un partneru programmām. Šos veidus es ierindoju topa augšgalā tāpēc arī viņus pieminu, protams, ir arī citas iespējas. Papildus darbs vienmēr ir noderīgs, ja tas nes augļus.

4 komentāri:

  1. Ja rakstā būtu vismaz viens konkrēts cipars... Nevis šie neko neizsakošie "ir ļoti plašas", "konkurence ir ļoti liela", "peļņa ir laba", "summas apgrozās pietiekami labas", "laba reklāma", "ar labu procentu likmi", "ļoti dārga", "diezgan ilgs laiks", "labus rezultātus". Bla bla bla...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ciparus var pameklēt sadaļā interneta bizness. Un tikai ieskatam.

      Dzēst
    2. deni2s: Cipari ir no nulle eiro līdz miljons eiro visās šeit nosauktajās jomās. Neviens tev nepateiks cik tieši var pelnīt darot A->B->C, jo neeksistē tieša korelācija starp konkrētu darba apjomu un samaksu. Tā nav sēņu vākšana, kur savācot 3 kg saņem 3 eiro.

      Dzēst
  2. "Agrāk bija iespēja pelnīt naudu ar mājas lapu veidošanu, taču mūsdienās šajā lauciņā ir ļoti liela konkurence.Paskatoties sludinājumus internetā var saprast, ka piedāvājums ir, bet pieprasījums ne visiem, kuri spēj kaut ko radīt."
    Kā var uzrakstīt tādas muļķības? :) Profesionālā līmenī netrūkst klientu. Trūkst cilvēku, kas spētu izdarīt darbu.

    AtbildētDzēst