sestdiena, 2013. gada 19. oktobris

Ballīšu spēles pieaugušajiem

Ballīšu spēles pieaugušajiem nr1:

Spēlei nepieciešamās lietas, mūzika, vīrieši un sievietes, pildspalvas vai zīmuļi, tukšas pudeles - nav svarīgi vai tās ir plastmasas vai stikla. Vīrieši sastājas ar mugurām veidojot apli un starp kājām ieliek pudeli. Savukārt sievietes apstājas apkārt vīriešiem un tur mutē pildspalvu vai zīmuli. Mūzikai skanot vīrieši lēnām pārvietojas sāniski, pulksteņrādītāj virzienā, taču sievietes pārvietojas pretēji pulksteņrādītāj virzienam. Tad, kad mūzika apstājās, sievietes notupjas un cenšas ar muti iedabūt pildspalvu vai zīmuli pudelē. Tā sieviete, kura pēdējā šo uzdevumu izpilda izstājās. Uzvar tā sieviete, kura paliek pēdējā un ir darbojusies visātrāk.

Ballīšu spēles pieaugušajiem nr2.
Spēlē nepieciešami pāri, vīrietis un sieviete, protams, var arī sadalīties savādāk, piemēram, vīrietis un vīrietis, sieviete un sieviete, ja kādam pret to nav iebildumu. Taču es izvēlētos variantu, vīrietis un sieviete. Jums būs nepieciešams ābols. Spēles uzdevums ir apēst ābolu, uzvar tas pāris, kurš to izdara visātrāk. Ābols ir jātur vienam no dalībniekiem mutē un tam nedrīkst pieskarties ar rokām. Spēles laikā dalībnieki var mainīties ar lomām, kurš ābolu tur mutē. Gadījumā, ja ābols nokrīt zemē, pāris automātiski zaudē.

Šeit ir pieejamas vēl vairāk ballīšu spēles

ballīšu spēles pieaugušajiem


Nesen ir izveidota jauna sadaļa, kurā ir ievietota jauna spēle un turpmāk ir plānots šo sadaļu papildināt ar jaunām viesību un galda spēlēm. Dažādas rotaļas un aktivitātes pasākumu spēj padarīt daudz jautrāku.

Manuprāt, ļoti labas viesību spēles pieaugušajiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru