svētdiena, 2013. gada 6. janvāris

Clip 2012 - ballīšu meitenes - filmas

Kādu laiku jau nebiju skatījies nevienu filmu, tādēļ arī nebija neviens filmu apraksts, taču noskatījos nesen kādu filmu Clip, kura iznākusi 2012. gadā. Krievu valodā šo filmu var atrast ar nosaukumu клип, bet angliski clip. Filma principā ir par Serbijas iemītniekiem, precīzāk par kādu meiteni, kura dzīvo nabadzīgā priekšpilsētā Belgrada, kura atrodas Serbijā. Šī meitene redz tikai visu apkārt sev un viss pārējais viņai nav svarīgs. Viņa filmē visu, kas notiek ar viņu, un viņai apkārtējiem cilvēkiem. Meitenei ir pietiekami daudz video par sevi, viņas draugiem, ģimeni. Viņas ģimenē patreiz ir liels haoss, jo tēvs ir neizglābjami saslimis un māte viena pati, knapi spēj tikt galā ar visām problēmām. Taču meitenei viss ir vienaldzīgi un viņai interesē tikai viņas draugi un it īpaši kāds puisis, kurš mācās viņas skolā. Viņa staigā pa ballītēm ar savām draudzenēm, dzer, lieto narkotikas un ballējās, kamēr māte mājās cīnās ar ģimenes problēmām un finansiālo stāvokli. Meitenes dzīve nedaudz mainās, ka viņa uzsāk attiecības ar puisi no viņas skolas, viņa intensīvāk sak staigāt pa ballītēm, lietot vairāk narkotikas un protams, viņai ir fiziskas attiecības ar šo puisi, kurš pret viņu izturās diezgan dīvaini.

Filma ir ar tādu interesantu un savā ziņā neparastu sižetu, jo pirmkārt filma ir par Serbiju un viņiem ir pavisam savādāks filmu stils. Otkārt filma ir par dīvainam attiecībām, pirmkārt par attiecībām meitenei ar ģimeni kā arī meitenei ar puisi. Ja meitene puisi mīl, tad to nevarētu 100% teikt par puisi, jo izskatās, ka viss, kas viņam nepieciešams ir minets, anālais sekss un citas orģijas, bet brīvā laikā pat nesarunājās ar meiteni un nedara neko citu, ko darītu normāli cilvēki, kuriem ir attiecības. Taču filmas beigās dīvainās attiecības sevi attaisno uz visiem 100%, laikam tā tas notiek Serbijā.

Filmā piedalās tādi aktieri kā Isidora Simijonovic, Vukasin Jasnic, Sanja Mikitisin, Jovo Maksic, Monja Savic, Katarina Pesic, Sonja Janicic, Jovana Stojiljkovic, Vladimir Gvojic, Nikola Dragutinovic, Mihajlo Nikolic.

Filmas clip / клип 2012 attēli
clip - клип 2012


Ballīšu spēles

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru