sestdiena, 2013. gada 5. janvāris

Cik var nopelnīt internetā

Uz jautājumu cik var nopelnīt internetā ir veselas trīs atbildes un pirmā drošvien būs tā, ko parasti vairums lietotāju arī uzskata par to pareizāko. Pirmā atbilde ir tāda, ka internetā vispār neko nevar nopelnīt, jo cilvēkiem nav pietiekami daudz informācijas par peļņas iespējām vai arī ir tāda kategorija, kuri ir mēģinājuši kaut ko darīt, bet ir atmetuši cerības, jo ir apkrāpti, tātad informācijas trūkums.

Otrā atbilde ir tāda, ka nopelnīt internetā var nedaudz vai vidēja lieluma summas. Lietotājam, jau ir kaut kāda veida informācija, taču nav pietiekami liela pieredze vai labas zināšanas par konkrēto peļņas veidu ar, kuru nodarbojās. Taču, pilnveidojot sevi, meklējot dažāda veida informāciju un izglītojoties ir iespējams sasniegt labus rezultātus. Tie, kas saskārušies ar maza lieluma peļņu, bieži atmet visam ar roku nemaz tālāk nemēģinot.

Trešā atbilde ir tāda, ka internetā var nopelnīt pietiekami labi, vai pat ļoti daudz. Šie lietotāji ar interneta biznesu nodarbojās jau vairākus gadus un ir pietiekami liela pieredze un sapratne par to, ar kādiem interneta peļņas veidiem nodarboties un kā to darīt.

Internetā nopelnīt var ar dažādiem veidiem un patiesībā, tas ir tāds pats darbs kā jebkurš cits. Ilgstoši ir jāpavada pie datora, lai sasniegtu labus rezultātus, ir jāstrādā.

Esmu jau vairākus rakstus izveidojis par to kā man pašam veicās ar peļņas iespējām internetā, taisnību sakot daži raksti diemžēl ir padzēsti saistībā ar google adsense politiku. Taču aptuvenu iespaidu par dažiem peļņas veidiem var iegūt. Es pats nodarbojos ar šādiem peļņas veidiem kā reklāmu izvietošana mājas lapās, reklāmu aplūkošana, partneru programmu pakalpojumu un preču pārdošana internetā, referātu rakstīšana portālā atlants.lv. Ar visām šīm peļņas iespējām ir sava veida pieredze un iespaidi un savas summas, kuras ir iespējams nopelnīt. Man personīgi vislabāk veicās ar partneru programmu preču un pakalpojumu pārdošanu, šeit izdodās nopelnīt salīdzinot ar citiem peļņas veidiem visvairāk. Otrā vietā ir reklāmu izvietošana, par aptuveniem panākumiem var palasīt sadaļā interneta bizness, kur ir iespējams aplūkot vienu no pirmajiem saņemtajiem čekiem.

Tā kā nopelnīt internetā var, vienīgi cik daudz, tas ir atkarīgs no ieguldītā laika. Interneta bizness man pašam ir kā papildus darbs, taču, kas zin varbūt nākotnē man tas būs kā stabils darbs ar stabiliem ienākumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru