otrdiena, 2012. gada 18. decembris

Darbs mājās

Strādāt mājās ir diezgan patīkami, jo var ietaupīt diezgan daudz laika, kuru pavadītu ceļā uz savu darba vietu. Tā kā brīvais laiks katru dienu nav īpaši daudz, tad katra stunda ir diezgan svarīga. man ir iespēja strādāt dažreiz no mājām neaizbraucot nemaz uz darbu un teikšu, ka tā ir patīkama sajūta, jo ir apziņa, ka divas stundas tiks ietaupītas, kuras parasti pavadu ceļā. Tādā veidā ir iespējams arī darbu beigt ātrāk un diena uzreiz ir daudz garāka. Darbs mājās ir tieši tik pat produktīvs kā darbā, ja ir atbilstoša darba vide.

Darbs mājās varbūt saistīts ne tikai ar pamatdarbu, bet ir iespēja arī piepelnīties. Ir daudz un dažādi veidi kā pelnīt internetā, piemēram, reklāmu mārketings vai produktu jeb pakalpojumu pārdošana. Vienkāršākais veids, kur nav nepieciešamas īpašas zināšanas, ir saucamo reklāmu apskatīšana jeb klikšķināšana uz reklāmu adresēm jeb banneriem. Par katru klikšķi cilvēks saņem vidējo no 0.05 līdz 0.01 centam. Viens no tāda veida projektiem, kurā es darbojos no 2005. gada saucās donkeymails. Šis ir uzticamākais no visiem, jo pastāv jau ļoti ilgu laiku, kā arī visas pieprasītās izmaksas ir veicis. Donkeymails mājas lapā esmu piesaistījis vairāk kā 350 referāļus, protams, visi nav aktīvi, taču dienas peļņa no šiem referāļiem ir samēra normāla. Protams, ka šos 350 referāļus es nedabūju vienā dienā, tas viss ir noticis ejot laikam. Donkeymails mājas lapu es minēju kā vienu no iespējām, kuru var izmantot kā darbu mājās. Protams, nepietiks, ka reģistrēsieties vienā šāda tipa mājas lapā, tādā veidā neko daudz nenopelnīsiet. Šāda tipa peļņa principā ir uz kvantumu, jāreģistrējās ļoti daudzās mājas lapās, kurās vienlaicīgi arī ir jāstrādā. Vidēji vienlaicīgi var darboties no piecām līdz desmit mājas lapām, kur laiks aiziet vidēji no piecām līdz divdesmit minūtēm un tālāk jau pārejot pie nākamām mājas lapām.

Darbs mājās vēl var būt saistīts ar produktu pārdošanu. Respektīvi, variet registrēties kādā no mājas lapām, kuras piedāvā maksāt komisijas maksu par to, ka pārdosiet viņu produktus vai pakalpojumus. Latvijā arī ir šāda tipa mājas lapas, kā, piemēram, lattelecom, kurš piedāvā maksāt komisijas maksas Jums, ja piesaistīsiet viņiem klientus.

Peļņas iespējas internetā ir pietiekoši daudz, lai varētu izvēlēties sev piemērotāko un interesantāko, atliek tikai sākt kaut ko darīt, lai sasniegtu rezultātus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru