otrdiena, 2012. gada 6. novembris

Sugar rush - lezbietes stāsts - filmas

Sugar rush ir seriāls, kurš tapis no 2005. līdz 2006. gadam. Kopumā, tas sastāv no divām sezonām, kurās ir stāsts par lezbietes draudzenēm un viņu pašu. Izrādās, ka kādai 15. gadus jaunai meitenei, galīgi nepatīk pretējais dzimums, viņa ir ieķērusies kādā savā draudzenē, kura ir diezgan simpātiska, jā viņa ir lezbe. Lezbiete domā, ka draudzene ar viņu flirtē, bet patiesībā ir tā, ka viņa flirtē ar visiem, jo viņai nenormāli patīk sekss. Tāds ātrais sakars vienu reizi viņām sanāca, taču beigās nonāca pie secinājuma, ka lezbietes draudzene nemaz nav lezbiete, ka viņa viņu izmantoja, lai džekiem pievērstu uzmanību. Tā nu sanāca, ka lezbietei bija jāmeklē citas lezbietes, ar kurām veidot attiecības. Seriāls pēc būtības ir drāma, jo tur notiek daudz tādu negatīvu situāciju. Viena no situācijām ir tāda, ka tiek nozagta kredītkarte, nozagta mašīna, sadurts kāds puisis un vēlāk kādam nākas atsēdēt pusotru gadu cietumā. Lezbietes vecāki ir tādi jokaini, jo otrajā sezonā viņi izmēģina dažādas perversības. Kopumā sugar rush ir ar interesantu sižetu un nedaudz pat pietrūkst ar divām sezonām. Tāda pilnvērtīga drāma tā nav, kādu esmu radis skatīties, taču kaut kas uz to pusi vien ir.

sugar rush lezbiete

Filmā sugar rush piedalās tādi aktieri kā Olivia Hallinan, Lenora Crichlow, Richard Lumsden, Sara Stewart, Sarah-Jane Potts un citi

Vai kāds zin līdzīgu filmu sugar rush, kur būtu tēma par lezbietēm? Labprāt noskatītos, ko līdzīgu. Labs stāsts par draudzību, attiecībām, mīlestību un par lietām, kuras nav pieņemas citiem - lezbietes stāsts.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru