piektdiena, 2012. gada 3. augusts

The L.A complex

The L.A complex ir seriāls jeb daudzsēriju filma, kurā stāsts par dažādām personam, kuras vēlās savā dzīvē izsisties un kaut ko sasniegt un piepildīt savus sapņus. Ir kāda meitene, kura vēlās kļūt par aktrisi, ir kāds puisis, kurš vēlās veidot muzikālus bītus. Kā arī ir kāds, kurš vēlās kļūt par komiķi, dejotāju. Visi šie cilvēki cīnās par to, lai sasniegtu savu sapni. Protams, viss neizdodās uzreiz kā vēlētos, taču pamazam ejot uz priekšu viss notiek. Kādēļ filma saucās The L.A complex? Principā doma ir tāda, ka viņi dzīvo tādā kā viesnīcā, kur apmetušies cilvēki, kuri principā ir vienādi, vai nu ir topošie katieri, dejotāji, vai arī tādi, kas ir aktieri, taču patreiz ir problēmas, jo netiek piedāvātas lomas. Šajā L.A kompleksā dzīvo arī režisori un citi talantīgi cilvēki. Pagaidam gan ir iznākušas tikai divas sezonas. Pirmo paspēju jau noskatīties otro diemžēl vēl neesmu dabūjis. Pirmā sezona sastāv no sešām sērijām, kur katra sērija ir aptuveni 50 minūtes gara. Patiesībā filmas the l.a complex stāsts ir diezgan interesants par to, kā cilveki cenšās sasniegt savus mērķus nepadodoties. Protams, bez visa tā, notiek arī citas lietas. Nevarētu teikt, ka šī filma jeb serials ir komēdija. Taču, gluži pie drāmas to arī nevarētu pieskaitīt, bet uz to pusi kaut kas ir. Patīk filmas krāsas un moderniskais izskats. Ir tā, ka citas filmas skatoties var just ka bildes kvalitāte nav tik laba, taču šai filmai ar bildi un skaņu ir pilnībā viss kārtībā.

Filmas the l.a complex kadri:
the l.a complex

filma serials the l.a complex

Noskatījos arī otrās sezonas sēriju, tagad jāgaida, kad būs pieejamas citas filmas sērijas. Filma ir diezgan moderna pēc montāžas un kvalitātes, kā arī kopumā stāsts ir diezgan interesants. Aktieri spēlē diezgan profesionāli, lai gan nav īpaši zināmi.

Ir izveidots arī lielais saraksts ar filmām, kuras esmu redzējis un ir patikušas, respektīvi saraksts, kur ir minētas tās, kuras iesaku noskatīties, lūk arī saraksts - filmas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru