sestdiena, 2012. gada 5. maijs

Truth or dare - patiesība vai risks

Filmā truth or dare ir stāsts par slaveno spēli patiesība vai risks, kurā griež pudeli. Latviskais nosaukums ir patiesība vai risks. Skolai beidzoties bija uzrīkota tāda kā ballīte, kurā notika, kas ļoti neiedomājams un viens no puišiem vēlējās savu dzīvi izbeigt. Principā filmā truth or dare, tiks spēlēta spēle patiesība vai risks, lai uzzinātu patiesību par to, kas īsti notika tajā ballītē un kurš sūtījis kaut kādu pastmarku puisim, kura it kā lika justies diezgan slikti. Spēle būs interesanta, jo šī spēle tiek spēlēta uz patiesību vai risku, vienīgi spēle tiek spēlēta uz nāvi. Tad nu varēs pavērot, kuram paveicāc un kuram nē, kā arī kādi riski tiks piemēroti spēles dalībniekiem griežot pudeli un izvēloties atbildēt uz jautājumu vai izvēloties risku. Filmas truth or dare beigās atklāsies tas, dēļ kā patiesībā puisis vēlējās aiziet no šīs dzīves.

Mans vērtējums par filmu ir tāds, ka var skatīties, taču neteikšu, ka būtu ļoti aizraujošs sižets. Principā filma ir tāda, kuru var noskatīties, taču kura ātri vien aizmirstās un otreiz noteikti negribētu vairs redzēt. Biju gaidījis, ka filmā būs vairāk sadistisku skatu, taču reāli tur no sižeta nekā daudz nebija, Ja kāds atstiepa pedāļus, tad tas notika uzreiz, tur bija tikai divi varianti vai izdzīvo vai nē. bez tam filmas beigas nedaudz pārsteidza, jo vainīgais izrādījās pavisam cits. Visi notikumi filmas gaitā tika turēti noslēpumā, taču pamazām viss atklājās. Visiem protams neizdevās izdzīvot, taču ne jau visiem veicās.

Daži kadri no filmas truth or dare - patiesība vai risks:

truth or dare

truth or dare

Mans vērtējums filmai truth or dare jeb patiesība vai risks varētu būt no piecām ballēm tikai divas. Sižets nebija pārāk aktīvs, viss notika vienā telpā. Protams viss bija izdomāts diezgan labi, bet prasijās nedaudz lielāku aktivitāti un spriedzi. Varēja būt vismaz sadistiskāki skati, ja ne sižeta aktivitāte.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru