otrdiena, 2012. gada 15. maijs

Misfits - filma

Misfits ir filma jeb seriāls, ar žanru fantastika, komēdija un drāma. Filmā Misfits ir stāsts par jauniešiem, kuri pastrādājuši dažāda veida noziedzīgas darbības, kā rezultātā viņiem ir jāstrādā piespiedu darbs. Viņi visi ir satikušies vienā vietā. Kādā dienā strādājot un pildot uzrauga uzdotos darbus, notiek kaut kas dīvains. No debesīm sāk krist lieli krusu graudi. Izrādās, ka šī dīvainā parādība ir notikusi globāli, kā rezultātā cilvēkiem piemīt dažāda veida spējas. Šiem komnkrētajiem jauniešiem bija šāda tipa spējas- kļūt neredzamam, atgriezties pagātnē, būt nemirstīgam, lasīt citu domas, pieskarties un būt iekārojamam. Lai nu kā, šīs spējas viņiem būs jāizmanto, lai aizsargātos kā arī, lai aizsargātu citus. Viņi vel nenojauš to, ka šie jaunieši nav vienīgie, kuriem piemīt šāda tipa spējas. Puisis, kuram ir spēja būt nemirstīgam, viņš to uzzinaja tikai tad, kad tika apglabāts. Viņš bija baigā sajūsmā līdz brīdim, kad saprata, ka izkļūt no zārka nevarēs, jo tas ir apraksts. Sanāk, ka viņam ir jāpavada viss savs mūžs apraktam zem zemes, jo nomirt viņš nevar. Taču vai tas tā bija uzzināsiet noskatoties konkrēto sēriju. Vēlāk bija kāds puisis, kuram bija spēja pārvērsties par meiteni. Principā viņš šo konkrēto spēju izmantoja lietderīgi tikai vienu reizi, lai aizlaistos no policijas. Visos citos gadījumos viņš šo spēju izmantoja savtīgos nolūkos, kad pārvērtās par meiteni, lai varētu izbaudīt kā ir kad meitene sasniedz orgasmu. Viņš centās salīdzināt un masturbēja kā meitene, pēc tam pārvērtās atpakaļ un turpināja iesākto provessu, lai varētu izdarīt konkrētus secinājumus. Viņš saprata to, ka meitenes orgasms ir vairākas reizes ideālāks, jo tas ir ilgstošs. Bija vienīgi viņam pēc tam problēma, ta kā viņš tur tās lietas visas darīja kā džeks un pēc tam pārvērtās kā meitene un masturbēja talāk, beigu beigās viņš palika stāvoklī. Principā filma misfits ir diezgan aizraujoša, jo lai arī tur ir daudz
no drāmas un fantastikas, ir ļoti daudz kadri filmā, kur var pasmieties, jo aktieru teksti ir diezgan bagātīgi ar humoru, lai gan filma ir diezgan nopietna. Misfits seriāls sastāv no trīs sezonām. Pirmās divas bija ļoti interesantas, pēdējā trešā principā ir noslēguma sezona, kas savā ziņā visu šo seriālu saliek pa punktiņiem. It kā jau gribētus filmas misfits beigas daudz savādakas, taču tās ir tādas kā diemžēl režisors ir izdomājis. Fantāzija režisoram tiešām ir strādājusi, jo vinš ir izmantojis tēliem tādas super spējas, par kurām katrs var tikai sapņot vai ir sapņojis. Filmā piedalās tādi aktieri kā Iwan Rheon, Nathan Stewart-Jarrett, Lauren Socha, Antonia Thomas, Robert Sheehan, Craig Parkinson, Matthew McNulty, Joseph Gilgun.

Filmas misfits kadri:



misfits filma

Vērtēju šo filmu diezgan augstu, no piecām ballēm došu četras. Būtu devis visas piecas, taču pēdējā sezonā nepiedalijās viens no aktieriem, kurš seriālam deva tādu labu humora devu. Kopumā bija diezgan interesants, dažādi negaidīti pavērsieni. Notikumi risinājās diezgan raiti. Parasti es neskatos seriālus par pārdabiskām spējām, taču šis bija pietiekami labs, lai to redzētu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru