ceturtdiena, 2012. gada 19. janvāris

Filma shameless 2011

Filma shameless ir diezgan jauna un tā ir daudzsēriju filma jeb seriāls. Tajā ir stāsts par kādu daudzbērnu ģimeni, kura dzīvo vienā mājā. Māte pirms kāda laika ir visus pametusi un ir palicis tikai tēvs, kurš katru dienu pavada bārā pielejot mūli. Viena no ģimenes galvām ir vecākā meita, kura uzņēmusies atbildīgu par jaunākajiem bērniem. Viņa viņus atbalsta un palīdz kā vien spēj. Arī vecākie dēli pēc skolas piepelnās un atbalsta finansiāli. Viņi ir draudzīgi un kopā esot ir laimīgi. Fionas dzīvē, kura ir vecākā māsa, ienāk kāds puisis. Viņš ir diezgan noslēpumains un viņa rūpala ir mašīnu zādzība. Viņš zog diezgan jaunas un dārgas mašīnas un pēc tam tās pārdod uzpircējiem. Tāds ir viņa darbs un tas ļauj viņam pelnīt ļoti daudz. Lai nu kā, viss filmas shameless stāsts grozās ap kaut kādām problēmām ģimenē un ap to kā šīs problēmas tiek risinātas. Ģimenes tēvs ir alkoholiķis un tas iekuļās dažādos parādos un cita veida afērās. Filmas sižets ir diezgan interesants un aizraujošs. Filma ir diezgan pajauna un ir iekļaujama filmu topā. Tās pirmās sērijas ir vērojamas 2011. gadā un jaunākās sērijas vēl tikai iznāks. Pavisam ir divas sezonas. Pirmā sezona ir redzama pilnībā, bet 2012. gada sezonas sērijas vēl tikai būs pieejamas pēc kāda laika.

Filmā shameless piedalās tādi aktieri kā Justin Chatwin, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, William H. Macy, Emmy Rossum, Cameron Monaghan, Jeremy Allen White, Laura Wiggins, Ethan Cutkosky, Joan Cusack, Zach McGowan, Blake Alexander Johnson, Brennan Kane Johnson. Filmas žanrs ir komēdija, drāma. Ja vēl kāds nav redzējis iesaku noskatīties.

Kadri no filmas shameless.


filma shameless

Papildinājums 24.10.2014:
Drīzumā iznāks piektā sezona, kur pirmo sēriju varēs sākt skatīties no 2015. gada 11. janvāra. Gaidu ar nepacietību, jo seriāls ir ļoti interesants un aizrauj ar savu ideju un stāstu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru