trešdiena, 2011. gada 13. jūlijs

Easyhits4u trafika apmaiņa

Easyhits4u ir trafika apmaiņas mājas lapa. Jūs sērfojat pa citu lietotāju mājas lapām saņemot kredītus, kurus pēc tam variet izmantot, lai reklamētu savas mājas lapas. Easyhits4u ir bezmaksas trafika apmaiņas mājas lapa. Protams, ja nav vēlēšanās sērfot pa citu lietotāju mājas lapām, pastāv iespēja nopirkt kredītus. Pastāv iespēja pievienot 14 mājas lapas, kuras variet reklamēt citiem lietotājiem. Kredītus var nopirkt sākot no 10 dolāriem. Katra lietotāja mājas lapa ir jāaplūko 20 sekundes vai arī 15 sekundes, atbilstoši saņemot par to kredītus. Taimeris kad beidz skaitīt, parādās uzraksts Go, kurš redzams attēlā.



easyhits4uTad, kad parādās uzraksts Go, Jums ir jānoklikšķina uz attēla, kurš ir identisks kādam citam attēlam, šajā gadījumā tā ir zilā bumba. Attiecīgi Jūs saņemat par to vienu kredītu un taimeris sāk skaitīt no jauna, kamēr atkal parādās uzraksts Go un ir jāizvēlās kāds no vienādajiem attēliem.


Lielākais pluss ir tas, ka Easyhits4u piedāvā pelnīt naudu. Pirmkārt, tiek piedāvāti bonusi par konkrētu daudzumu nosērfoto mājas lapu. Otrkārt, tiek maksāti 0.30 dolāri par 1000 aplūkotam mājas lapām. Aplūkot 1000 mājas lapas var samērā ātri. Izmaksas tiek veiktas, kad sakrāti 3 dolāri. Naudu var saņemt uz paypal vai alerpay kontu. Jaunajiem lietotājiem pēc pirmajām 50 nosērfotam mājas lapām tiek piešķirti papildus 50 kredīti un 500 tekta reklāmu kredīti.


Var iegādāties arī premium lietotāju par 7.95 dolāriem uz mēnesi. Jūs iegūsies papildus kredītus kā arī sērfojot iegūtie bonusi ir krietni lielāki. Taču, premium lietotāju iesaku iegādāties tikai, tad, ja ar sērfošanu un kredītu krāšanu nodarbojieties katru dienu un diezgan aktīvi, pretējā gadījumā labāk palikt parastam lietotājam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru