sestdiena, 2010. gada 22. maijs

Kick ass

Filmā kick ass ir stāsts par kādu čali, kurš vēlās būt supervaronis un darīt kaut ko labu cīnoties ar noziedzību. Viņš pasūta supervaroņa tērpu, lai neviens nezinātu, ka tas ir tiesi viņš. Lai gan viņš velējās būt supervaronis, diezko labi viņam tas neizdevās. Pēc pirmā mēģinājuma viņš nonaca slimnīcā. Viņš tika sadurts un beigu beigās, vel notrieca mašīna. Taču tas neapturēja viņu mēgināt vēlreiz. Otrā mēģinājumā jau viņam veicās nedaudz labāk. Jo pēc otrā mēginājuma viņš kļuva populārs,viņa video youtube bija apskatījuši ļoti daudz cilvēku.

Noskatoties video uzradās vēl divi supervaroņi, taču sie bija nedaudz prasmīgāki salīdzinājumā ar viņu. Par tiem citiem supervaroņiem neviens nezināja, domāja, ka visu dara kick ass supervaronis. Tādejādi uzradās cilvēki kas kick ass vēlējās nogalināt, neapzinoties, ka viņš pie nekā nav vainīgs. Tad nu te arī sākās filmas kick ass sižets.

Patiesībā filma parāda to, ka nav jabūt supervaronim, lai kādam palīdzētu. Un nevajadzētu stāvēt malā un noskatīties cita cilvēka nelaimē, bet gan vajadzētu palīdzēt.


Filmas kick ass ieskats:



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru