piektdiena, 2010. gada 23. aprīlis

Veselīgi produkti

Lai dzīvotu veselīgu dzīvesveidu, ir nepieciešams lietot veselīgu pārtiku. Vajadzētu izvairīties no nedabīgu produktu lietošanas. Ir tik daudz pārtikas produkti, taču ne visi ir pietiekami veselīgi. Veikalos pērkot dārzeņus, gribot vai negribot, nekad nenopirksiet dabīgi audzētu dārzeni. Visi šie dārzeņi ir apstradāti ar ķīmikālijam, lai tikai ilgāk tie spētu uzglabāties. Visi domā tikai vienīgi par naudu un cilvēki pelna uz citu cilvēku veselīvu. Ja ir iespēja audzēt pašiem dārzeņus un augļus, tad, protams, to vajadzetu darīt. Lai gan zeme arī ir ļoti piesārņota, šie dārzeņi un augļi tikuntā būs daudz dabīgāki un veselīgāki.

Ir daudz un dažādi produkti, kas ir nepieciesami cilvēka uzturā. Piemēram, sarkanā paprika stiprina cilvēka muskuļu masu, tītara gaļa siprina pašus muskuļus, liess siers nodrošina spēcīgakus kaulus, ingverss pasargā locītavas no sāpēm, mellenes nedaudz uzlabo redzi, sarkanvīns palīdz pret asinsvadu saslimšanu. Arī burkāni ir ļoti veselīgi un bagāti ar A vitamīnu. Piena produkti arī ir nepieciešami cilveka uzturā, jo tie stiprina kaulus. Pienu ieteicams lietot, tiem, kas daudz smēķe un lieto alkoholu. Saka, ka piens attīrot organismu.

Mūsdienās vajadzētu vairāk domāt par to ko ēd un kādos daudzumos, jo tiek ražoti tādi mēsli ar visādām ķīmijam pārbagāti, bet pietiekami garšīgi. Tieši tādēļ grūti ir atteikties no visām tām ķīmijām. Piemēram, tā pati Coca cola.

Vajadzēt ēst kvalitatīvus gaļas produktus, piena, olbaltumvielu un medus produktus - šie ir veselīgi produkti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru