pirmdiena, 2010. gada 8. marts

Turpinājums par ebay vinnēto video kameru

Kā jau nesen rakstīju, tad piedaloties ebay izsolē, tiku pie video kameras. Ebay izsolē esmu vinnējis pirmo reizi. Parasti man kaut kā neveicās ar tām izsolēm un pēdējās sekundēs, kāds pārsolīja lielākas summas. Taču beidzot man izdevās nosolīt vairāk un iegūt savā īpašumā video kameru. Video kameru esmu jau saņēmis. Bija neliela švīciņa uz ekrāna, taču tas ir piedodami. Kā nekā video kamerai ceļš līdz manīm bija tāls.

Ebay izsolē var piedalīties tie, kas ir reģistrējušies ebay mājas lapā. ebay izsoles princips ir pavisam vienkārš, vinnē tas kurš nosola visvairāk. Lielākā aktivitāte, un likmju paaugstināšana, notiek tad, kad laiks jau iet uz beigām. Taču ebay ir tāda lieta, ka ja ilgi jau nav neviens paaugstinājis likmi un atlikušais laiks ir palicis tikai viena minūte. Tad pēdējais likmes licējs automātiski ir laimējis. Kā arī uz pēdējām sekundēm labāk ir likt neapaļas summas. Tas tāds neliels padoms, piedaloties ebay izsolē. Ebay izsolē piedalīties var bezmaksas. Par konkrēto lietu maksā tas, kuram bijusi lielākā likme, jeb kurš vinnējis izsolē. Pārējiem dalībniekiem nekas nav jāmaksā.

Piedaloties ebay izsolē, likmju likšanu var automatizēt. Variet uzlikt savu minimālo likmi un maksimālo likmi. Tas stradā tā, ja kāds sola likmi, bet tā ir mazāka nekā Jūsu maksimālā likme, Jūs joprojām esiet konkrētās izsoles vinētājs.

Kā arī piedaloties izsolē, svarīgi ir izlasīt konkrētās preces aprakstu. Respektīvi, jāizlasa, cik dienās ir jāsamaksā par preci pēc izsoles beigām. Kā arī cik dienās var atteikties no izsolē vinētās preces. Pastāv iespēja atteikties no preces, taču, tad tiek ieturēta komisijas maksa. Tas ir kā kuram. Piemēram par to video kameru, par kuru es solīju, ieturētā komisijas maksa bija 20% no summas, gadījumā, ja es būtu no preces atteicies.

Tas viss iepriekš rakstītais, tādam nelielam ieskatam par ebay izsolēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru