pirmdiena, 2010. gada 22. februāris

Lēts peintbola parks

lēts peintbola parksNesen bija vēlēšanās uzspēlēt peintbolu. Tad nu meklēju informāciju, kur būtu labāk un protams arī lētak. Tā nu es uzdūros vienam peintbola parkam, kurā ir tīri simpātiskas cenas. Ja Jūs variet savākt 13 cilvēku kompāniju, tad par sākuma komplektu peintbola parks piedāvā maksāt tikai 3.50 Ls. Bet ja jūs variet savākt pat 17 cilvēku kompāniju, tad peintbola parks piedāvā sākuma komplektu iegādāties par 3 Ls. Salīdzinājumā ar citiem peintbola parkiem, tad šīs ir labas cenas priekš lielām kompānijām. Un kā jau zinams, jo vairāk cilvēku, jo jautrāka spēlēšana. Ja peintbola laukumā piedalās vismaz 11 spelētāji, tad Jums būs jāmaksā 4.50 Ls. Taču ja Jums ir ISIC karte, tad vēl ir neliela atlaide un Jums būs jāmaksā 3.60 Ls. Peintbola parks piedāvā arī nelielas atlaides mazākām kompānijām no 6 - 10 cilvēkiem. Sākuma komplektu varēsiet iegādāties par 5 Ls, bet ja Jums ir ISIC, tad sākuma komplektu varēsiet iegādāties par 4 Ls. Cenas tiešām ir ļoti draudzīgas. Šī iepriekš aprakstitā peintbola parka mājaslapa ir http://www.peintbols.lv/

Taču diemžēl peintbola parks ziemas sezonā ir slēgts. Tādēļ jāgaidā, kad ātrāk atnāks pavasaris, lai varētu atkal tā kārtīgi izšaudīties.

Peintbola inventārs arī maksā tīri pieņemami. Kakla sarga cena ir 1 Ls, bet ar ISIC 0.75 Ls. Kājstarpes sarga cena ir 4 Ls, ar ISIC 3.20 Ls. Un aizsargvestes cena ir 2 Ls. Protams, ja Jums pašiem ir savs peintbola inventārs, tad Jums nebūs jāmaksā par to uz vietas. Tas ir standarta peintbola aprīkojums, veste, kakla sargs un kājstarpes sargs. Šos aizsarglīdzekļus piedāvā iegadāties visos peintbola parkos.
Papildus Bumbiņas peintbola parks piedāvā iegādāties par 2.50 Ls un ar ISIC 2 Ls. Šī cena ir norādīta par 100 bimbiņām

Peintbola parks piedāvā veikt spēļu rezervāciju, kas ir ļoti liels pluss. Rezervāciju var veikt pa telefonu vai arī ar interneta palīdzību. Šis peintbola parks atrodas Rīgā Ziepniekkalnā Graudu ielā. Vieta priekš peintbola parka, nokļūšanas ziņā ir ļoti laba.
Peintbola veikali:

lēts peintbola parks
Peintbola klubs.

Peintbols ir laba spēle, kuras laikā ir iespējams saliedēties un saprast kā cilvēki māk strādāt komandā. Šī spēle ir ļoti laba darba pasākumos, lai izprastu cilvēkus vai tie māk sadarboties komandā. Protams, ka peintbols pats par sevi nav tas lētākais sporta veids, taču tas ir interesants, ļoti sportisks un saliedējošs sporta veids. Peintbola ieroči principā ir dažādi, bet tie visi darbojās uz gaisa spiedienu. Protams, ka ir lētāki un arī dārgāki varianti. Pieejami ir gan pistoļu veida ieroči, gan arī automātiskie. Protams, vel ir papildus lietas kā dūmu vai krāsu granātas, kas spēli rada vēl interesantāku.



1 komentārs:

  1. Patīk peintbols, interesanta spēle vienīgi parasti ir pa kādam zilumam, bet tas pieder pie lietas. Bumbiņas gan ātri beidzās, vajag diezgan daudz, lai tā kārtīgi izšaudītos.

    AtbildētDzēst