pirmdiena, 2010. gada 1. februāris

Interneta pārlūka spēle mafiozi.lv

mafiozi.lv

Nedaudz pastāstīšu par interneta pārlūka spēli mafiozi.lv. Šo spēli spēlē izmantojot jebkuru interneta pārlūku. Manuprāt, interneta pārlūka spēles paliek aizvien populārākas. Mafiozi.lv spēlē t ir pavisam vienkārši. Uzdevums ir būt pašam labākajam visā mafiozi.lv portālā. Lai palielinātu savu spēku, ir nepieciešams uzaicināt citus lietotājus. Katram līmenim ir konkrēts skaits, cik ir iespējams uzaicināt mafiozi, kas radīs leilāku ieteikmi un spēku, cīnoties ar citiem mafiozi.lv spēlētājiem.


Vēl svarīgi ir iegādāties ieročus gan sev, gan arī viesiem pārējiem uzaicinātajiem mafiozi. Līmenim attīstoties, ir iespējams iegādāties arvien labākus ieročus. Katrs mafiozi, var izmantot vienu ieroci, neskaitot bruņu vestes un citus aparātus.



mafiozi inventars
Ieročus ir iespējams iegādāties sadaļā - inventārs. Ieroči noderēs cīnoties ar citiem mafiozi. Vinējot cīņu, Jūs iegūstiet pieredzes punktus un nolaupīto naudu. Taču, ja zaudējiet cīņu, tad pieredzes punktus neiegūstiet, taču pastāv iespēja, ka zaudēsiet naudu, ja tā nav noglabāta bankā.
Ja naudu Jūs vēlaties noguldīt bankā, tad banka ietur 10% komisiju no visas noguldītās summas.
Mafiozi.lv piedāvā arī iegādāties dažādus īpašumus, kas nesīs Jums peļņu. Īpašumi ir nepieciešami, lai būtu pietiekami ienākumi. Jo vēlāk iegūstot augstāku līmeni un iegādājoties līmenim atbilstošos ieročus, tiem būs kaut kādi izdevumi. Un ja Jums nebūs īpašumu, tad nebūs ienākumu, kā rezultātā Jūsu finanses būs lielos mīnusos.
Katru reizi iegūstot nākamo līmeni, Jums tiek piešķirti klasifikācijas punkti, ar kuriem Jūs variet uzlabot sava mafiozi prasmes.
Un šīs prasmes ir sekojošas:
- Uzbrukuma spēks
- Aisardzības spēks
- Maksimālā enerģija
- Maksimālā veselība
- Izturība
Cīnoties ar citiem mafiozi, vai arī gadījumā, kad tie uzbrūk Jums, Jūs zaudējiet sava mafiozi veselību, taču to ir iespējams atjaunot uzreiz, vai arī gaidīt konkrētu laiku, kurā tā atjaunojās. Ja vēlaties atjaunot veselību uzreiz, tad Jums jādodās uz sadaļu ārsts. Sadaļā ārsts, Jums būs jasamaksā konkrēta summa, lai Jūsu mafiozi būtu pilnībā vesels.
Spēles adrese mafiozi.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru