otrdiena, 2010. gada 19. janvāris

Mazās miniatūru kameras jeb saucamās spiegu kameras

Tehnoloģijas attīstās un visu cenšās taisīt pēc iespējas mazāku, lai tas neaizņem pārāk daudz vietas. Miniatūru kameras tiešām ir ļoti mazas, tās ir ne lielākas par plaukstu, citas pat vēl mazākas. Šīs kameras ir iebūvētas visdažādākajos priekšmetos, piemēram, pildspalvā, bikšu jostā, brilēs, un daudz kur citur. Runājot par kvalitāti, tad kvalitāte ir pielīdzināma laba telefona video kamerai, iespējams ka pat labāka. Tas viss vairāk vai mazāk ir atkarīgs no kameras parametriem. Netikai pikseļi ir noteicošie, lai video kvalitāte būtu laba, par video kvalitāti atbild arī izšķirtspēja, kā arī kadri sekundē.

Dažas miniatūru kameras:

mazas miniaturu kameras

PV-RC300 ir video kamera ar SD karti. Video izšķirtspēja ir 640 x 480. Tās darbības ilgums 190 minūtes. Kā arī ir iespējams uzņemt attēlus. Attēlu izšķitspēja ir 1280 x 960. Uzņemot video tam būs 29 kadri sekundē.Baterija viņam ir iebūvēta un to var ladēt pieslēdzot pie datora ar USB. Video cameras PV – RC300 ietilpība ir 2 GB.

pildspalva ar spiegu video kameru
Video kamera + pildspalva, kura var uzņemt video 15 h. Šīm pildspalvu video kamerām video izšķirtspēja ir 352 X 288. Un attēla izšķirtspēja 640 x 480. Pildspalvas lielums ir 140 mm x 15 mm un svars 30 g. Ir dažādu ietilpību pildspalvas, sākot no 2 GB.

1 komentārs: