piektdiena, 2010. gada 29. janvāris

Filma Лиля навсегда [Lilja 4-ever]

Лиля навсегда Lilja 4-ever
Filmā Lilja 4-ever ir stāsts par kādu 16. gadīgu meiteni, kuru māte atstāja pilsētā pilnīgi vienu bez naudas. Māte brauca prom uz štatiem un Lilijai to kādā jaukā dienā paziņoja. Māte brauca prom, jo viņai bija uzradies bagāts draugs. Tā nu māte savu meitu atstāja pilnīgi vienu, solot ka vēlāk šī varēs atbraukt. Tajā pašā dienā, kad māte aizbrauca uzradās vecmāte, un teica, ka Lilijai jāiet dzīvot pie viņas, jo nevar uzturēt tik lielu dzīvokli. Negribīgi, taču Lilija aizgāja dzīvot uz vecmātes dzīvokli. Taču vecmāte bija baigi viltīgā un pati iemitinājās Lilijas dzīvoklī. Lilijai vajadzēja dzīvot konkrētā bomžarņikā, bez elektrības. Gan māte viņu piečakarēja, gan arī vecmāte.Vēlāk pat atnāca ierakstīta vēstule, kurā bija teikts, ka māte atsakās no savas meitas.

Лиля навсегда Lilja 4-ever
Vēlāk arī draudzene viņu piečakarēja, līdz ar to arī visi pārējie draugi novērsās. Draudzene bija aizgājusi uz klubu nolaist ar čaļiem, par naudu. Taču tēvs atrada naudu un sāka uzdot dažādus jautājumus, tādēļ šī sameloja, ka tā nav viņas nauda, bet gan Lilijas. Tādēļ, vēlāk visi Liliju uzskatīja par prostitūtu un no viņas novērsās.

Dzīve bija galīgās auzās, nebija ne nauda, ne draugu. Vienīgais, cilvēkas ar ko varēja parunāt, tas bija kāds zēns ar kuru viņa iepazinās pagalmā. Zēnam arī dzīve nebija nekāda spožā.

Nācās domāt, kur dabūt naudu, un ja jau slava nekāda vairs nebija, tad jau varēja mierīgi doties uz klubu, nedaudz piepelnīties ar dažādām netiklām darbībām.

Pēc kāda laika viņa klubā iepazinās ar baigo čali. Lilijai viņš iepatikās, taču patiesībā tas bija prostitūtu vervētājs. Viņš Lilijai tā izpūderēja smadzenes, ka viņa visam noticēja un bija gatava braukt prom strādāt uz Šveici. Viņš pat izgatavoja viltotu pasi, un kad viņa jautāja, kam viņai viltota pase, viņš attaisnojies, ka var rasties problēmas, jo viņai neesot 18. Tā nu, protams, viņa noticēja.

Kad Lilija aizbrauca uz Šveici, tad viss tikai sākās. Māja, protams, palika vecmātei.

Zēns, pēc viņas aizbraukšanas pārdozēja tabletes, jo sūdīgā dzīve bija reāli piegriezusies.

Filma Lilija 4-ever man likās diezgan interesanta, jo ir nedaudz līdzīga reālajai dzīvei. Kurā izmisušas meitenes apvārdo un nokļūstot galamērķī atņem pasi. Manuprāt, ja reāli nepārzini to vietu un valodu un nav nekādu dokumentu, tad visticamāk, ka nav nekādu izredžu atgriezties mājās.

Aktieri - Oksana Akinshina, Artyom Bogucharskiy, Lyubov Agapova, Liliya Shinkaryova, Elina Benenson, Pavel Ponomaryov, Tomasz Neuman, Anastasiya Bedredinova, Tõnu Kark, Nikolai Bentsler, Aleksander Dorosjkevitch, Yevgeni Gurov, Aleksandr Sokolenko, Margo Kostelina, Veronika Kovtun.

Filma Лиля навсегда [Lilja 4-ever ] man patika, jo stāsts tiešām ir diezgan interesants. Filmas tēma ir par prostitūciju par sieviešu tirdzniecību, verdzību, paverdzināšanu. Interesants un aizkustinošs stāsts par kādu jaunu sievieti, kura cenšas savā dzīvē kaut ko mainīt uz labo pusi. Jaunība un naivums šoreiz meiteni iegāž. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru