svētdiena, 2009. gada 20. decembris

Norton internet security 2010

Nesen ir iznākusi jaunā norton internet security 2010 versija. Katrā ziņā ir nedaudz uzlabojumi. Piemēram ir jauna funkcija, ka staigājot pa mājaslapām, parāda cik tā saite uz kuru vēlaties spiest ir droša. Tādā veidā ir iespējams izvairīties no vīrusu iegūšanas. Kā arī dizains ir nedaudz pamainīts un dažas papildus aizsardzības opcijas. Noslogojums procesoram īpaši liels nav novērots. Norton internet security 2010 ir iebūvēts iekšā monitors, kas parāda cik šī programma noslogo procesoru. Man vidēji tie ir 5 % .
Norton internet security 2010 piedāvā 90 dienu izmēģinājuma versiju. Tātad varat lejuplādēt norton internet security 2010 par velti no viņu paša mājaslapas un izmantot to par brīvu 90 dienas.

Tieši norton antivīrusu es izmantoju jau vairāk kā piecus gadus, un vēl aizvien esmu tam uzticīgs.
Citi uzskata, ka norton internet security noslogo datoru, taču kā jau katrai programmai vai spelei ir savas prasības. Ja dators nav atbilstoš, tad nav vērts pūlēties un instalēt, tādus antivīrusus, kas nav paredzēti atbilstošajam datoram. Protams, pastāv iespēja optimizēt norton internet security 2010, jo nevienmēr visas funkcijas un iespējas, ko piedāvā antivīrusi ir nepieciešamas. Tadā veidā var panākt mazāku procesora noslogojumu.

Zemāk ir pieejams norton internet security 2010 instalācijas fails:

Norton internet security 2010

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru