trešdiena, 2022. gada 12. janvāris

Cik var nopelnīt naudu ar youtube 6 mēnešos

 



Mana pēdējo sešus mēnešus statistika no youtube. Pēdējos sešos mēnešos ir nopelnīti nepilni 300 Euro. Šobrīd manam youtube kanālam ir tikai 1134 sekotāji. Kanāls ir vēl diezgan maziņš un vēl ir tāls ceļš ejams līdz tas kļūtu par kanālu ar vismaz 10000 sekotāju. Brīvo laiku es ieguldu tik cik man tas atliek pēc darba. Dienā vidēji ne vairāk kā stundā līz divām un ne katru dienu. Kanālā ir augšupielādēti 200 video. Galvenokārt vidējais video ilgums ir 2 minūtes. Nākotnē plānots taisīt daudz garākus video, tad arī visticamāk notiks lielāka kanāla attīstība. Taču vispirms ir jāsakrāj gopro 10 kamerai un tad, jau arī saturu varēs filmēt daudz kvalitatīvāk.

Youtube ir lielisks veids kā piepelnīties, ja ne nopelnīt naudu. Es ticu, ka ir iespējams tīri labi pelnīt ar youtube, viss kas ir jāiegulda tas ir darbs un laiks. Laiks šobrīd man ir tik cik tas ir un tādēļ neiet tik ātri kā vēlētos.


1 komentārs:

  1. šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    AtbildētDzēst