svētdiena, 2021. gada 21. novembris

Darbs internetā ar Youtube - cik var nopelnīt naudu mēnesī ?

 Nesen sāku veidot savu youtube kanālu. Nu ir pagājuši daži mēneši un vēlējos padalīties ar informāciju, cik daudz, šobrīd man izdevies nopelnīt naudu. Mans youtube kanāls vēl ir salīdzinoši jauns un mazs. Taču viss vēl ir procesā. Šobrīd vidēji mēnesī sanāk 50 Euro.



Kā jau pievienotajā attēlā redzams, ta pēdējās 28 dienās ir nopelnīti 58.95 Euro. Skatījumu skaits nav liels, tikai nepilni 32 tūkstoši. Bet kā jau minēju, kanāls vēl tiek attīstīs un domāju, ka vēl pēc dažiem mēnešiem šie cipari mainīsies un noteikti palielināsies.

Youtube kanāla novērtējums par katriem 1000 skatījumiem, kuri tiek monetizēti (ne visi skatījumi tiek monetizēti), youtube šobrīd samaksā 1.93 Euro. Cipars ir dinamisks, jo šis skaitlis ir atkarīgs no satura veida kāds tiek publicēts kanālā, kā arī no reklāmām, kuras tiek rādītas. 


Šis kanāls šobrīd ir nopelnījis 299.03 Euro. Man ir plāns ar šī kanāla palīdzību sakrāt aptuveni 600 Euro un nopirkt gopro 10 kameru un, tad iespējams taisīšu vēl kādu youtube kanālu, kur tiks likts jau pavisam savādāks saturs.

Pelnīt naudu ar youtube noteikti, ka var, taču šis darbs tā pat kā citi prasa ieguldīt piepūli un darbu. Viss nenotiek uzreiz kā vairums cilvēku vēlas. Ir jāstrādā, jāiegulda laiks un darbs youtube kanāla attīstībā, jāfilmē saturs, kurš cilvēkiem interesē un tad būs rezultāts.

Šobrīd manā youtube kanālā vislabāk pelnošais video ir nopelnījis 20 Euro. Video skatījumu skaits 10000.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru