pirmdiena, 2021. gada 8. marts

Revolut vērtspapīru darījumu izmaiņas cenu politikā

 Diemžēl Revolut ar bezmaksas kontu tagad varēs mēnesī veikt tikai vienu bezmaksas darījumu. Iepriekš varēja veikt 3 bezmaksas darījumus. Par katru nākamo darījumu mēneša ietvaros ir jāmaksā komisijas maksa. Ja iepriekš 3 darījumi nosedza vienu prikšanas un pārdošanas darījumu, tad tagad ar vienu darījumu sanāk bemzaksas ieguldīt tikai ilgtermiņā. Pirms tam varēja iegūldīt mazākas summas un nopelnīt naudu, tagad izskatās, ka nāksies ieguldīt lielākas summas, lai atpelnītu arī samaksātās komisijas maksas. Komisija par katru darījumu, kurš pārsniedz bezmaksas darījumu ierobežojumu ir jāsamaksā1 euro.



Papildus šiem limitiem vēl ir paaugstināta arī vērtspapīru konta apkalpošanas gada likmes.



Kopumā Revolut vērtspapīru tirdzniecība ir pozitīa. Man patīk tas, ka var nopirkt vērtspapīru daļas. Tas ļauj ar nelielām summām trenēties un iegādāties vērtspapīrus. Jā no šī gada komisijas maksas ir palielinātas, taču tās tāpat nav pārāk lielas.


Pēdējās vērtspapīru daļas, kuras biju iegādājies bija IBM, Intel un Alibaba. Visi darījumi noslēdzās veiksmīgi. Vērtspapīrus nopirku par zemāku cenu un pārdevu par lielāku cenu.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru